**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polycarbonaat veiligheidsglas

Maak het inbrekers en vandalen niet te makkelijk, beveilig uw bedrijf met hufterproof veiligheidsglas van polycarbonaat. Door de slagvastheids van het materiaal is polycarbonaat enorm geschikt voor bushokjes en zelfs in voetbalstadions.

veiligheidsglas

Voordelen van polycarbonaat als veiligheidsglas

Polycarbonaat is het perfécte alternatief voor traditioneel (veiligheids-)glas. De slagvastheid en de brandvertragende eigenschappen maken het polycarbonaat enorm veilig. Polycarbonaat is maar liefst 250 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte. Het is enorm weerbestendig. Een prestatie om daar doorheen te komen dus! Het materiaal zal ook nooit spatten en splinteren. Mocht het polycarbonaat toch beschadigen om welke reden dan ook, hoeft u zich geen zorgen te maken over glasscherven in uw winkel of bedrijf. 

Inbraakwerend veiligheidsglas

In winkelpanden worden de polycarbonaat platen vaak achter de bestaande ruiten geplaatst. De platen fungeren dan als inbraakwerende laag. U creëert hiermee eigenlijk gelaagd glas. Bij een inbraak zal het glas dan wel kapot gaan, maar de klap wordt opgevangen door de polycarbonaat plaat.

Veiligheidsglas op maat van polycarbonaat

Wij leveren 100% maatwerk. U kunt via onze webshop uw veiligheidsglas van polycarbonaat op maat bestellen. Dit kan eenvoudig, door de benodigde maten in te vullen bij het betreffende product. We leveren tot aan de deur, als u wenst nog de volgende dag. Als u hieraan behoefte aan, kunnen we eventueel ook een monteur sturen. Deze kan er ook voor zorgen dat de plaats van bestemming op de juiste manier wordt ingemeten. Op de pagina Inmeten en monteren leest u meer hierover.

Kies de juiste soort polycarbonaat

Wij verkopen diverse kleuren polycarbonaat: helder, opaal, smoke grijs en brons. Bij veiligheidsglas wordt vaak voor de heldere variant gekozen. Deze geeft namelijk qua zicht geen verschil met gewoon glas. Mocht u wat meer privacy wensen, dan is het polycarbonaat in opaal, smoke grijs of brons een betere optie, deze opties zijn minder transparant. 

Benodigde dikte polycarbonaat als veiligheidsglas

Voor polycarbonaat wat moet fungeren als veiligheidsglas adviseren wij om een dikte van minimaal 4 mm te gebruiken. Echter hangt de plaatdikte af van het totale oppervlak wat u wilt beveiligen, en de manier waarop u het plaatmateriaal gaat monteren. Des te groter het te beveiligen oppervlak, des te dikker de plaat zal zijn die u nodig heeft voor het behoud van de inbraakwerende eigenschappen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de benodigde dikte bij verschillende afmetingen.

Heeft u een vraag over het toepassen van polycarbonaat als veiligheidsglas? Onze klantenservice medewerkers staan graag voor u klaar. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 - 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Van hoog naar laag sorteren