**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polycarbonaat winkelpui

Met een glasheldere winkelpui kunt u op een mooie manier uw etalage en product presenteren. De meeste winkelpuien worden nog van (veiligheids)glas gemaakt, maar wist u al dat polycarbonaat een veel veiligere optie is? Ontdek hier de voordelen en mogelijkheden van polycarbonaat voor een winkelpui. 

Winkelpui

Winkelpui van polycarbonaat

Het is een ontzettend goede keuze om een winkelpui van polycarbonaat te laten maken. Het nadeel van veiligheidsglas is dat het erg zwaar is en helaas ook niet onbreekbaar. Met polycarbonaat is dit probleem opgelost. Polycarbonaat is namelijk wel 250 keer sterker dan glas! Deze onverwoestbare kunststof is bovendien zo’n 50% lichter dan gewoon glas van gelijke dikte. Door de slagvastheid van het polycarbonaat is het materiaal nagenoeg onbreekbaar. Het kan bar en boos weer doorstaan, maar is ook vandalisme-proof. Inbreken wordt vrijwel onmogelijk als er gebruik is gemaakt van polycarbonaat. De polycarbonaat platen kunnen beschadigen, maar dit stevige materiaal zal nooit kapot spatten en splinteren.

UV-beschermlaag polycarbonaat platen

Alle polycarbonaat platen van Plexiglas.nl zijn voorzien van een UV-beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat de kunststof niet vergeelt. Uw winkelpui zal dus altijd glashelder blijven. Bovendien beschermt de UV-bescherming ook tegen vergeling van de producten áchter de winkelpui.

Verschillende kleuren polycarbonaat voor winkelpui

Bij een winkelpui of etalage is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat de producten op een mooie en duidelijke manier worden gepresenteerd. Helder polycarbonaat is daarom de meest gekozen kleurtint voor winkelpuien. Het glasheldere materiaal is volledig transparant, waardoor uw klanten goed zicht hebben op de gepresenteerde producten.

Komt uw winkel beter tot zijn recht met een gekleurde winkelpui? Dan kunt u kiezen voor opaal polycarbonaat, brons polycarbonaat of smoke grijs polycarbonaat

Polycarbonaat voor winkelpui op maat laten maken

Plexiglas.nl levert maatwerk. Dat betekent dat u de benodigde maten voor uw polycarbonaat kunt doorgeven en wij dit voor u op maat zagen en thuisbezorgen. U ontvangt hierbij géén reststukken. Als u dit graag ziet kunnen wij ook bewerkingen voor u doen, zoals verlijmen, frezen of boren. Vraag een offerte aan als u geïnteresseerd bent in speciaal maatwerk.

Benodigde dikte polycarbonaat voor winkelpui

De dikte polycarbonaat die u nodig heeft voor uw winkelpui is vooral afhankelijk van de afmeting van de winkelpui. Een winkelpui bestaat vaak uit grote ramen. Diktes van 12 mm en 15 mm zijn over het algemeen geschikte opties. Eerder schreven we een artikel over de benodigde dikte per afmeting. Deze informatie is zinvol om mee te nemen in uw keuze. We kunnen ons overigens voorstellen dat u liever een professional naar de situatie wilt laten kijken. Sinds kort heeft Plexiglas.nl een inmeetservice. U plant samen met deze specialist een datum waarop hij langskomt om te kunnen bepalen wat benodigd is.  Als u hieraan behoefte heeft kan hij later ook terugkomen om het materiaal te monteren. Meer hierover leest u op de pagina Inmeten en monteren.

Heeft u een vraag over polycarbonaat winkelpuien, of over polycarbonaat in het algemeen, die op deze pagina niet beantwoord is? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00 bereikbaar, zowel via de mail als telefonisch.

T: 085 - 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren