Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kan ik ook zakelijk kunststof bestellen?

Wilt u een bestelling plaatsen vanuit uw bedrijf of organisatie? Dat kan. Bedrijven uit Nederland én België kunnen bij ons een zakelijke bestelling plaatsen. We hebben een aantal bedrijven die al jaren vaste klant zijn bij Plexiglas.nl. Het plaatsen van een zakelijke bestelling bij Plexiglas.nl brengt mooie voordelen met zich mee.

Zakelijke klant bij Plexiglas.nl

Op onze pagina Zakelijk bestellen vindt u alle informatie over bestellen als bedrijf of organisatie. Via onze website kunt u eenvoudig een zakelijk account aanmaken. Met een zakelijk account kunt u gemakkelijk én snel bestellingen plaatsen. Alle bedrijven in heel Nederland én België kunnen bij ons zakelijke bestellingen plaatsen. Heeft u geen BTW-nummer of geen BTW-plichtige onderneming? Geen probleem. U kunt dan nog steeds een zakelijk account bij ons aanmaken. Neem hierover even contact op met onze klantenservice.

Hoe maak ik een zakelijk account aan?

Wanneer u alle artikelen die u wilt bestellen in de winkelwagen heeft geplaatst, klikt u op “Doorgaan met bestellen”. U komt dan uit bij het scherm “Afrekenen”. In het eerste kopje kunt u de keuze maken tussen “Particulier” en “Zakelijk”. Wilt u een zakelijk account aanmaken, kies dan voor “Zakelijk”. Het invulveld zal zich automatisch aanpassen. U kunt hier de benodigde gegevens invoeren die wij nodig hebben om uw account aan te maken.

Het hebben van een zakelijk account bij Plexiglas.nl brengt een aantal mooie voordelen met zich mee:

Voordelen van een zakelijk account

Wij hebben een aantal mooie voordelen voor onze zakelijke klanten. Hieronder lichten wij de belangrijkste voordelen toe:

Staffelkorting

Wilt u een bestelling met grote aantallen bij ons plaatsen. Vraag dan een offerte bij ons aan voor mogelijke staffelkorting. Afhankelijk van het artikel, de hoeveelheid en de prijs kunnen wij u een voordelige prijs bieden.

Persoonlijke en snelle service

Wij realiseren grote projecten met grote aantallen, maar zijn eigenlijk een klein bedrijf. We hebben een laag aantal medewerkers in dienst. Hierdoor hebben wij korte lijntjes binnen ons bedrijf, en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Onze twee vaste klantenservice medewerkers zullen de wensen en behoeften van u en uw bedrijf snel leren kennen. Hierdoor bieden wij persoonlijke service. Bij een bestelling met grote aantallen kunt u direct met de eigenaar in contact komen. Plexiglas.nl zorgt voor passend advies, denkt graag met u mee en neemt het werk voor u uit handen.

Inmeet- en montageservice

Onze zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze inmeet- en montageservice. Deze service bieden wij voornamelijk aan voor grotere projecten van organisaties of bedrijven. Wij hebben een professional in dienst die hiervoor bij u langs kan komen. Hij zal het geheel inmeten, en kan daarnaast ook adviseren welke soort kunststof, tint en dikte het meest geschikt is voor uw project. Wanneer u samen met hem een keuze heeft gemaakt gaan wij voor u aan de slag. Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een passende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat zal de bestelling voor u geproduceerd worden. De monteur kan eventueel bij u terugkomen om het geheel netjes te monteren.

Adviesgesprek

Kunt u wel wat advies gebruiken bij de keuze van het perfecte materiaal? Wij denken graag met u mee. Onze zakelijke klanten nodigen wij graag uit voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze productiehal. Zo kunt u zien waar onze kwalitatieve kunststof platen worden opgeslagen, gezaagd en bewerkt. Wilt u een adviesgesprek met ons inplannen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestelling op rekening

Als zakelijke klant kunt u uw kunststof platen op rekening bestellen. Als u voor deze betaalmethode kiest, geldt er een betalingstermijn van 30 dagen.

Factuur zonder BTW

Komt u uit België, en wilt u een bestelling plaatsen vanuit uw bedrijf of organisatie? Dan heeft u de mogelijkheid om de BTW te laten verleggen. Als u hier gebruikt van wilt maken, vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice medewerkers kunnen de bestelling voor u invoeren in systeem en zorgen ervoor dat de BTW wordt verlegd.

Heeft u nog vragen over het zakelijk bestellen? Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 09.00u t/m 17.00u voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

>