Plexiglas voorzetraam dierenverblijven

Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

Foto Contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Met plexiglas of polycarbonaat kunt u volledig naar wens een dierenverblijf maken. Zoekt u bijvoorbeeld kunststof materiaal om uw konijnen, kippen of vogels een fijne plek te geven? Plexiglas is in verschillende kleuren te verkrijgen, wat vele mogelijkheden biedt. Dierenverblijven van plexiglas zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Kittenren

Voorzetramen van kunststof voor dierenverblijf

Wist u al dat plexiglas een enorm geschikt materiaal is voor het maken van dierenverblijven? Plexiglas is zo’n 25 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte, maar ook 50% lichter in gewicht. Daarnaast is plexiglas een stuk veiliger. De platen kunnen beschadigen, maar plexiglas zal nooit kapot spatten en splinteren. Dit maakt een plexiglas omheining een goed alternatief voor een konijnenhok of kippenren. Erg veilig voor uw huisdieren dus!

Onze plexiglas platen zijn UV- en weerbestendig. Dit zorgt ervoor dat de platen goed bestand zijn tegen verwering en vergeling. U bent het hele jaar lang verzekerd van glashelder materiaal, waardoor u de dieren goed in de gaten kunt houden. Met onze Burnus Antistatische Kunststofreiniger is het plexiglas gemakkelijk minder statisch te maken. Hierdoor hecht stof minder snel aan het plaatmateriaal, waardoor u het minder vaak hoeft schoon te maken.

Voorzetraam dierenverblijfKunststof dierenverblijf – Bewerkingen

Plexiglas is enorm goed bewerkbaar materiaal. U kunt uw dierenverblijf dus volledig naar wens maken. Met onze Acrifix 1-componenten lijm kunt u meerdere plexiglas platen met elkaar verlijmen. Hiermee creëert u een dichte ruimte voor uw huisdieren. Veel van onze klanten verwerken de kunststof platen in een frame van aluminium. Dit geeft extra stevigheid aan de platen. D.m.v. scharnieren kunnen deze plexiglas platen met frame aan een muur bevestigd worden. Andere bewerkingen gewenst? Geen probleem! Zagen, boren, frezen, thermovormen: allemaal bewerkingen die prima kunnen worden uitgevoerd met plexiglas, ook door de doe-het-zelver.

Als u liever niet zelf aan de slag gaat met het bewerken van plexiglas kunnen wij uw plexiglas ook bewerken. Behalve dat we plexiglas op maat kunnen zagen, kunnen we ook plexiglas frezen, plexiglas gaten boren, plexiglas graveren plexiglas verlijmen. Tevens hebben we aluminium profielen waar we het plexiglas in kunnen verwerken.

Verschillende kleuren plexiglas platen voor dierenverblijf

Bij Plexiglas.nl koopt u diverse kleuren plexiglas. Bij het maken van een dierenverblijf wordt er vaak voor helder plexiglas gekozen. Dit plaatmateriaal is volledig transparant en glashelder. Hierdoor heeft u de dieren volledig in het zicht. Kraswerend plexiglas is ook een goede optie voor een dierenverblijf. De kraswerende coating aan beide zijden van deze plaat zorgt ervoor dat  het kunststof lang mooi en glashelder blijft.

Toch liever een andere kleur? U kunt ook kiezen voor zwart, wit, opaal of gesatineerd (mat effect) plexiglas.nl.

Benodigde dikte plexiglas voor dierenverblijf

De dikte plexiglas die u nodig heeft voor uw dierenverblijf is van een aantal factoren afhankelijk: De afmeting van het dierenverblijf, en de manier waarop u het plaatmateriaal gaat bevestigen. Voor kleine ruitjes zal een dikte van 2 mm vaak een goede optie zijn. Voor grotere ruiten is een minimale dikte van 3 mm of 4 mm vereist. Op deze pagina vindt u meer informatie over de benodigde plaatdikte.

Heeft u een vraag? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

Eco-proof

PLEXIGLAS® helder 2 mm

 26,62 per m2

Excl. BTW:  22,00 per m2

Eco-proof

PLEXIGLAS® helder 3 mm

 39,93 per m2

Excl. BTW:  33,00 per m2

Eco-proof

PLEXIGLAS® helder 4 mm

 53,24 per m2

Excl. BTW:  44,00 per m2

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 4 mm – op maat

 47,92 per m2

Excl. BTW:  39,60 per m2

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 5 mm – op maat

 58,81 per m2

Excl. BTW:  48,60 per m2

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 4 mm 100×100 cm

 42,35

Excl. BTW:  35,00

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 5 mm 100×100 cm

 54,45

Excl. BTW:  45,00

>