Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Plexiglas voorzetraam dierenverblijven

Met plexiglas of polycarbonaat kunt u volledig naar wens een dierenverblijf maken. Zoekt u bijvoorbeeld kunststof materiaal om uw konijnen, kippen of vogels een fijne plek te geven? Plexiglas is in verschillende kleuren te verkrijgen, wat vele mogelijkheden biedt. Dierenverblijven van plexiglas zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Kittenren

Dierendag cadeau

Uw huisdier blij maken met een cadeautje? Op dierendag, met een verjaardag, of zomaar omdat het kan? Denk dan eens aan kunststof voorzetbeglazing voor het dierenverblijf van uw huisdier. Erg veilig, en enorm handig om de leefomstandigheden prettig te houden bij onstuimig weer.

Voorzetramen van kunststof voor dierenverblijf

Wist u dat plexiglas een enorm geschikt materiaal is voor het maken van dierenverblijven? U kunt het volledige hok van plexiglas maken, maar ook kiezen voor een voorzetraam. Plexiglas is zo’n 25 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte, maar ook 50% lichter in gewicht. Daarnaast is plexiglas een stuk veiliger. De ramen kunnen beschadigen, maar een plexiglas achterzetraam zal nooit kapot spatten en splinteren. Dit maakt een plexiglas omheining een goed alternatief voor een konijnenhok of kippenren. U kunt de platen natuurlijk ook tegen het bestaande hok of gaas aanzetten. Erg veilig en prettig voor uw huisdieren dus!

Onze plexiglas platen zijn UV- en weerbestendig. Dit zorgt ervoor dat de platen goed bestand zijn tegen verwering en vergeling. U bent het hele jaar lang verzekerd van glashelder materiaal, waardoor u de dieren goed in de gaten kunt houden. Met onze Burnus Antistatische Kunststofreiniger is het plexiglas gemakkelijk minder statisch te maken. Hierdoor hecht stof minder snel aan het plaatmateriaal, waardoor u het minder vaak hoeft schoon te maken.

Voorzetraam dierenverblijfKunststof dierenverblijf – Bewerkingen

Plexiglas is enorm goed bewerkbaar materiaal. U kunt uw dierenverblijf dus volledig naar wens maken. Met onze Acrifix 1-componenten lijm kunt u meerdere plexiglas platen met elkaar verlijmen. Hiermee creëert u een dichte ruimte voor uw huisdieren. Veel van onze klanten verwerken de kunststof platen in een frame van aluminium. Dit geeft extra stevigheid aan de platen. D.m.v. scharnieren kunnen deze plexiglas platen met frame aan een muur bevestigd worden. Andere bewerkingen gewenst? Geen probleem!

Met onze CNC-machine kunnen wij uw plexiglas super nauwkeurig bewerken. Behalve dat we plexiglas op maat kunnen zagen, kunnen we ook plexiglas frezen, plexiglas gaten boren, plexiglas graveren plexiglas verlijmen. Tevens verkopen we aluminium profielen waar we het plexiglas in kunnen verwerken.

Verschillende kleuren plexiglas platen voor dierenverblijf

Bij Plexiglas.nl kiest u uit diverse tinten. Bij het maken van een dierenverblijf wordt er vaak voor helder plexiglas gekozen. Dit plaatmateriaal is volledig transparant en glashelder. Hierdoor heeft u de dieren volledig in het zicht. Kraswerend plexiglas is ook een goede optie voor een dierenverblijf. De kraswerende coating aan beide zijden van deze plaat zorgt ervoor dat  het kunststof lang mooi en glashelder blijft.

Toch liever een andere tint? U kunt ook kiezen voor zwart, wit, opaal of gesatineerd (mat effect).

Benodigde dikte plexiglas voor dierenverblijf

De dikte plexiglas die u nodig heeft voor uw dierenverblijf is van een aantal factoren afhankelijk: De afmeting van het dierenverblijf, en de manier waarop u het plaatmateriaal gaat bevestigen. Voor kleine ruitjes zal een dikte van 2 mm vaak een goede optie zijn. Voor grotere ruiten is een minimale dikte van 3 mm of 4 mm vereist. Op deze pagina vindt u meer informatie over de benodigde plaatdikte.

Heeft u een vraag? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

Plexiglas helder 122 x 244 | 3, 4 & 5 mm

Budget plexiglas helder 4 mm | 122×244 cm

 124,00

Incl. BTW:  150,04

Plexiglas helder 122 x 244 | 3, 4 & 5 mm

Budget plexiglas helder 5 mm | 122×244 cm

 157,00

Incl. BTW:  189,97

-10%Plexiglas helder 2 mm röhm

PLEXIGLAS® helder 2 mm

 20,70 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 27,83.Current price is: € 25,05. per m2

helder plexiglas 3 mm

PLEXIGLAS® helder 3 mm

 32,00 per m2

Incl. BTW:  38,72 per m2

-10%helder plexiglas 4 mm

PLEXIGLAS® helder 4 mm

 37,80 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 50,82.Current price is: € 45,74. per m2

>