Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Polycarbonaat lichtbak of reclamebak

Met een reclamebak kunt u op een aantrekkelijke en opvallende manier reclame maken voor uw bedrijf. Polycarbonaat is enorm geschikt materiaal voor het maken van een reclamebak. Het materiaal is namelijk vele malen steviger dan gewoon glas van gelijke dikte. 

Lichtbak

Foto Lichtbak: Cubord Signmakers

Polycarbonaat lichtbak maken

Bij Plexiglas.nl koopt u polycarbonaat op maat. Houdt u er rekening mee dat we geen kant-en-klare lichtbakken verkopen. Wel kunnen we helpen aan het plaatmateriaal en eventuele bewerkingen uitvoeren. Ook bieden we een montageservice aan. Om hierover meer te weten te komen kunt u de pagina inmeten en monteren bekijken.

Polycarbonaat: Ideaal voor een lichtbak!

Polycarbonaat is een geschikt materiaal voor het maken van een reclamebak. In vele opzichten is polycarbonaat veiliger dan standaard glas. Polycarbonaat is 250 keer sterker dan glas van gelijke dikte. Bovendien heeft deze kunststof een zeer hoge slagvastheid. Door de combinatie van deze 2 factoren staat polycarbonaat bekend als praktisch onbreekbaar. U kunt bent er dus van verzekerd dat uw reclamebak niet kapot zal gaan. Ook is polycarbonaat veel lichter in gewicht. Dit is voordelig voor de montage van uw reclamebak. Wat polycarbonaat veilig maakt is dat het niet kan splinteren of kapot spatten en het over brandvertragende eigenschappen beschikt.

Ons polycarbonaat is UV- en weerbestendig. Door de speciale coating kan het materiaal niet vergelen, waardoor het zijn originele kleur behoudt. Ook voor slechte weersomstandigheden hoeft u niet bang te zijn. Polycarbonaat platen zijn enorm weerbestendig. Hierdoor is de lichtbak zowel binnen- als buitenshuis bruikbaar. Daarnaast is polycarbonaat gemakkelijk te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Zo kunt u uw lichtbak volledig naar wens maken. In overleg met u is het mogelijk dat wij een aantal van deze bewerkingen voor u uitvoeren. Wilt u hier gebruik van maken? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Soorten polycarbonaat voor een lichtbak

Bij Plexiglas.nl vindt u polycarbonaat platen op maten in allerlei kleuren, soorten en diktes. Wij hebben steeds meer tinten polycarbonaat in ons assortiment. Opaal polycarbonaat ofwel melkglas (melkwit van kleur) wordt het meest gebruikt voor deze toepassing. Op deze kleur polycarbonaat kunt u heel mooi een logo bevestigen. Met opalen polycarbonaat platen kunt u mooie lichteffecten creëren.  Veel van onze klanten gebruiken LED-strips in de lichtbak om het logo nog opvallender te maken. Toch liever een andere tint? Geen probleem. Andere mogelijke kleuren zijn helder polycarbonaat, brons polycarbonaat of smoke grijs polycarbonaat.

Benodigde dikte polycarbonaat voor reclamebak

De dikte die u nodig heeft voor het maken van een lichtbak is afhankelijk van de afmeting van de bak en de manier waarop u deze gaat bevestigen. We hebben speciale diktetabellen ontwikkeld om mensen een richtlijn te geven per afmeting. Voor een plaat met een afmeting van 50×80 cm is een dikte van 4 mm vaak voldoende.

Heeft u vragen over het (laten) maken van een reclamebak van polycarbonaat? Onze medewerkers van klantenservice kunnen u hier meer over vertellen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

-10%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 3 mm

 37,80 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 50,82.Current price is: € 45,74. per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 4 mm

 56,00 per m2

Incl. BTW:  67,76 per m2

-10%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 5 mm

 70,20 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 94,38.Current price is: € 84,94. per m2

polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 2 mm

 48,00 per m2

Incl. BTW:  58,08 per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 4 mm

 91,00 per m2

Incl. BTW:  110,11 per m2

polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 3 mm

 64,00 per m2

Incl. BTW:  77,44 per m2

-10%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 4 mm

 81,00 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 108,90.Current price is: € 98,01. per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 5 mm

 110,00 per m2

Incl. BTW:  133,10 per m2

polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 4 mm

 85,00 per m2

Incl. BTW:  102,85 per m2

polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 5 mm

 107,00 per m2

Incl. BTW:  129,47 per m2

>