Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Betonlook muur

Betonlook muren zijn helemaal van deze tijd. Een betonlook muur vormt een industriële, trendy toevoeging aan uw woonkamer, badkamer of keuken. Ontdek hier alle mogelijkheden bij Plexiglas.nl, inclusief dingen om rekening mee te houden!

Betonlook muur trend

We zien het steeds vaker terug in interieurs; de betonlook. Voor vloeren, keukens en muren. In dit artikel laten we de eerste twee buiten beschouwing, en zoomen we in op betonlook panelen voor muren. Betonlook muren zijn te vinden in verschillende soorten ruimtes, bij verschillende soorten toepassingen.

  • Leefruimtes: betonlook muren geven een moderne, industriële uitstraling aan woonkamers en slaapkamers. Ze worden vaak gebruikt als accentmuren.
  • Keukens: betonlook muren worden soms gebruikt als keuken achterwand, vooral achter het fornuis of de gootsteen. Het voegt een eigentijds tintje toe, én kan makkelijk worden schoongemaakt.
  • Badkamers: in badkamers worden beton muren vaak gebruikt in combinatie met een betonlook vloer. Ze geven de ruimte een rustgevende maar tevens stoere, moderne uitstraling.
  • Kantoren en commerciële ruimtes: betonlook muren kunnen een hippe uitstraling geven aan uw kantoor. Ze kunnen daarnaast dienen voor branding, productdisplays en kunstwerken.

Nadelen betonnen muur

Veel betonlook muren zijn niet van echt beton gemaakt, maar van andere materialen. Echt betonnen materiaal heeft namelijk wat nadelen;

  • Echt beton is zwaar en vereist een stevige constructie
  • Beton is van nature poreus, waardoor vuil zich makkelijk hecht. Schoonmaken is lastig
  • Het aanbrengen van echte betonnen muren is erg duur vanwege de kosten van materialen, arbeid en eventuele structurele aanpassingen.

Wandpanelen betonlook van kunststof

Als alternatief voor echt beton zien we steeds meer betonlook wandpanelen op de markt. Bij Plexiglas.nl verkopen we betonlook wandpanelen van kunststof. Dit zijn PVC wandpanelen van hoogwaardige kwaliteit, maar enorm gebruiksvriendelijk.

Onze betonlook wandpanelen zijn goedkoper dan echt beton, makkelijker schoon te houden en vele malen duurzamer. Ze zijn licht van gewicht en licht buigbaar, waardoor u ze eenvoudig door het trappengat kunt sjouwen om bijvoorbeeld naar de badkamer of slaapkamer te verplaatsen. Super handig is het feit dat ze erg makkelijk te monteren zijn. U kunt deze betonlook muur panelen simpelweg verlijmen op de bestaande tegels! Hiermee bespaart u de tijd en sloopkosten van het verwijderen van oude tegels. Bovendien hoeft u geen klusser in te huren, omdat het prima zelf te doen is.

Soorten beton wandpanelen  

Wij verkopen de wandpanelen in betonlook in 4 soorten. Kies de betonlook die past bij uw interieur en smaak.

Wandpaneel betonlook op maat

De betonlook wandpanelen bij Plexiglas.nl zijn standaard 260 x 90 cm. Omdat ze eenvoudig op maat te snijden zijn kopen de meeste klanten 1 of meerdere volle platen. Zo kunnen ze ter plekke inmeten. Mocht u de betonlook panelen alvast op maat gezaagd willen hebben is dit eventueel ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

Indien benodigd kunnen wij ook speciale bewerkingen uitvoeren, zoals het creëren van gaten en uitsparingen. Voeg hiervoor een maatwerk tekening toe aan de offerte-aanvraag. Wij vervaardigen de bewerkingen op onze CNC-freesmachine, voor 100% nauwkeurigheid.

U bestelt uw betonlook muur panelen eenvoudig online. Wij leveren meestal binnen 2 tot 5 werkdagen. Een meer specifieke levertijd staat aangegeven bij ieder product.

Betonlook wandpanelen plaatsen

Zoals gezegd is het plaatsen van de betonlook wanden vrij simpel. U kunt ze monteren over uw bestaande tegels heen. Dit doet u door te verlijmen met onze kunststof bonder. Het op maat snijden gaat eenvoudig met een stanleymes.

Voor het afwerken van de hoeken kunt u eventueel gebruik maken van onze wandpaneel profielen. Voor een wat meer subtiele afwerking kiest u voor de kunststof sealer. Dit is een hoogwaardige transparante afdichtingskit.

Alternatief voor betonlook wand

Lijken kunststof wandpanelen geschikt voor uw project, maar wilt u wellicht een andere uitstraling dan betonlook? Neem eens een kijkje bij onze badkamer marmer platen of de andere pvc wandpanelen zoals pvc wandpaneel crème, wandpaneel kiezel zand of wandpaneel grijs zand.

> Hulp nodig bij uw keuze of andere vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u met een glimlach te woord.

> Bestellen vanuit een organisatie of bedrijf? Ontdek alles over onze voordelen voor zakelijk bestellen.

Enthousiast? Gebruik deze producten

Wandpaneel beige beton

Wandpaneel beige beton 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel middengrijs beton

Wandpaneel middengrijs beton 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

Wandpaneel taupe beton

Wandpaneel taupe beton 260 x 90 cm

 169,00

Incl. BTW:  204,49

>