Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat zijn de verzendkosten?

De bestellingen van Plexiglas.nl kunnen geleverd worden door onze vervoerder BK Transport, of afgehaald bij ons kantoor in Lienden. Hier vindt u alle informatie over het bezorgen en afhalen van uw kunststof platen.

Voor het verzenden van onze materialen worden diverse tarieven gehanteerd*:

Nederland België
Afhalen Gratis Gratis
Brievenbus € 5,95 € 5,95
Postpakket € 9.95 € 11,95
Postpakket XL € 14,95 € 15,95
Klein transport € 19,95 € 29,95
Middel transport € 19,95 € 29,95
Groot transport € 19,95 € 29,95

*prijzen zijn excl. BTW, voor de Wadden, Zeeuws-Vlaanderen & Wallonië dient u rekening te houden met een toeslag

Bezorging tot de eerste deur

BK Transport levert over de 1e drempel op straatniveau. Indien u op een etage woont en het materiaal past in de lift dan kan de chauffeur de zending in de lift omhoog brengen. U betaalt hiervoor een eenmalige toeslag van € 7.50. Indien het niet in de lift past of er is geen lift dan zal de klant zelf de zending omhoog moeten brengen. Dit heeft te maken met het risico op schade en of letsel.

Levering van grote platen

De chauffeurs rijden alleen, dus niet met 2 personen in 1 auto. Bij grote bestellingen is het daarom prettig als u kunt helpen met het tillen van de bestelling. Indien u hier fysiek niet toe in staat bent is het handig als u iemand regelt die hiermee kan helpen.

Bezorging kunststof op de Waddeneilanden

Zoals u ziet in de tabel, geldt voor bestellingen die op de Waddeneilanden bezorgd moeten worden een toeslag. Het transportbedrijf waarmee we samenwerken moet uw bestelling overdragen aan een transportbedrijf dat richting de Waddeneilanden gaat. Dit bedrag wordt doorberekend.

Bezorging bij afwezigheid

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven wat de chauffeur met uw pakket moet doen wanneer er niemand aanwezig op het verzendadres. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het pakket bij de buren af te geven of bij de voordeur neer te laten zetten. Dit is wel op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade. Staat de juiste optie niet tussen de keuzes? Geen probleem. Geef in het veld ‘Anders of als aanvulling op bovenstaande’ aan wat de chauffeur met uw pakket moet doen.

Zodra de levering is ingedeeld krijgt u een mail waarin u een tijdsblok kunt accepteren. Na acceptatie krijgt u een tweede mail met een nauwer tijdsblok, welke u opnieuw dient te bevestigen. Als laatst ontvangt u een track en trace waarin u de bestelling kunt volgen.

Kunststof platen afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons in Lienden (bij Tiel) af te komen halen. Dit doet u als volgt:

Plaats een afhaalbestelling via de webshop. Doorloop de normale stappen om een bestelling te plaatsen en kies in het afrekenmenu ‘afhalen in Lienden’. Kiest zelf de gewenste afhaaldag, en u kunt het op de betreffende dag tussen 09.00 en 17.00 uur komen ophalen. Om speciaal maatwerk met een tekening, met gaten, unieke vormen, graveerwerk of andere bewerkingen af te halen dient u eerst een offerte aan te vragen.

Vragen? Bel onze klantenservice

Heeft u nog andere vragen over het bezorgen of afhalen van uw bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

>