**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Wat zijn de verzendkosten?

Wij komen graag uw bestelling bij u bezorgen. De bestellingen kunnen geleverd worden in heel Nederland en België. Hieronder vindt u de tarieven voor het leveren van een bestelling.

Verzendkosten kunststof platen

Als u uw bestelling plaatst verschijnt in het afrekenmenu de datum waarop we het product uiterlijk leveren. De mogelijkheid bestaat dat uw pakket voor deze datum afgeleverd wordt. Mocht u bezwaar hebben tegen eerdere levering raden we u aan even contact op te nemen.

Bij een order vanaf € 250,00 ex BTW komen wij uw bestelling gratis leveren.

Onder € 250,00 ex. BTW betaalt u € 9.00 verzendkosten. Bij enkele artikelen heeft u twee opties:

  • Optie 1: ‘Voor 12.00 besteld, morgen in huis’. € 19.00 verzendkosten (ex. BTW).

Als u ná 12.00 uur ’s middags bestelt en deze optie kiest, krijgt u het pakket niet morgen maar overmorgen.

  • Optie 2: Een latere leverdatum. € 9.00 verzendkosten (ex. BTW). 

De betreffende leverdatum staat vermeld in het afrekenmenu. Deze datum is een geschatte leverdatum, het is mogelijk dat het pakket wat eerder of later arriveert.

Houdt u er rekening mee dat wij de leverdagen niet 100% kunnen garanderen. Het is enorm druk bij ons waardoor er soms enige vertraging kan optreden in de productie. Wij werken bovendien samen met een externe transporteur: Chatoorang Logistics. Vooral bij levering van bestellingen in België is er de afgelopen weken wat oponthoud geweest omdat de transport soms wordt tegengehouden vanwege corona.

Track & Trace code

Op de dag wanneer wij uw bestelling meegeven aan onze externe transporteur, Chatoorang logistics, ontvangt u een mail van ons. Normaliter worden de bestellingen de dag daarna tussen 08.00 en 18.00 bij u bezorgd. Op de dag van de levering ontvangt u van onze transporteur een sms en een mail met daarin een track & trace code. Hiermee kunt u volgen hoe laat de bestelling ongeveer geleverd wordt.

Wilt u dat de chauffeur een uur voor de levering even belt? Geen probleem! Voor een meerprijs van €1,75 excl. BTW (€2,12 incl. BTW) zorgen wij dat de chauffeur een uur van tevoren contact met u opneemt. U kunt voor deze optie kiezen tijdens het plaatsen van uw bestelling via onze website. 

*Voor de Waddeneilanden hanteren we een toeslag van € 35,00 excl. BTW. Houdt u er bovendien rekening mee dat bezorging op de Waddeneilanden tot 5 werkdagen langer kan duren.