**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

LED-embleemlamp

Een niet alledaags en unieke blikvanger nodig? Dan kunt u ervoor kiezen een embleemlamp in huis te halen. Een lamp, die nét even anders is dan de rest. Waarom? Omdat een embleemlamp gepersonaliseerd kan worden. Zo is er dus voor iedereen wel wat bij.
Een embleemlamp kan bestaan uit glas, maar glas is helaas breekbaar. En het zou zonde zijn om zoiets moois kapot te zien gaan. Het is dan ook fijn te weten dat deze lampen ook gemaakt kunnen worden van plexiglas. Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?

LED-embleemlamp

Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Plexiglas is ook makkelijker schoon en minder statisch te maken. Waardoor het minder vaak gestoft hoeft te worden.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

Embleemlamp-spiegelPlexiglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heldere plaat, omdat dit geen verschil geeft qua zicht met glas. Ook hebben wij plexiglas gesatineerd (mat effect) in ons assortiment. Mocht u toch een andere kleur willen, dan is deze mogelijkheid er ook. U kunt dan ook nog kiezen voor een plexiglas spiegelplaat.

Enthousiast over een embleemlamp geworden? Lees in onze blog over led embleemlampen hoe u er zelf één kunt maken. 

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een e-mail naar klantenservice@plexiglas.nl. Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op onze webshop.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren