Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Het plexiglas trekt veel stof aan. Kan ik hier iets aan doen?

Plexiglas wordt statisch door wrijving en trekt daarom stof aan. U kunt hiervoor antistatische kunststofreiniger gebruiken.

Wat te doen tegen stof op plexiglas?

Met deze antistatische kunststofreiniger moet u plexiglas 4 keer per jaar behandelen. Deze kunststofreiniger heeft namelijk een antistatisch effect. Het gaat de elektrische lading en de aantrekking van stof op het oppervlak van plexiglas en andere kunststoffen tegen. Hiermee voorkomt u dat u dagelijks stof van het plexiglas moet afvegen.

Plexiglas reinigen met antistatisch middel

Indien u grote oppervlakken zoals plexiglas ramen wilt schoonmaken, dient u het oppervlak eerst te reinigen met water zodat het meeste vuil weg is. Hiermee voorkomt u dat bij het schoonmaken het vuil krassen veroorzaakt op het plexiglas. Let er ook op dat u géén schurende middelen gebruikt dit in verband met krassen op uw plexiglas (bijvoorbeeld geen schuursponsje gebruiken!).

Met de Burnus antistatische kunststofreiniger 250ml kunt u gemakkelijk een breed scala aan kunststoffen, zoals Plexiglas behandelen. Hierdoor trekt plexiglas minder stof aan en hoeft u dus niet dagelijks te stoffen. De Burnus Antistatische kunststofreiniger is een hoogwaarding product dat speciaal ontwikkeld is voor het antistatisch maken van kunststofmaterialen zoals Plexiglas en polycarbonaat maar ook voor glas.

>