**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas naambordje

Wilt u graag een naambordje langs de voordeur? Wist u al dat plexiglas een enorm geschikt materiaal is om naambordjes van te maken? Deze kunststof is gemakkelijk te bewerken en is zo’n 25 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte. Daarnaast is plexiglas in verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar, er zijn dus vele opties mogelijk!

Naambordje

Waarom een naambordje van plexiglas?

Plexiglas is een veilige en duurzame optie voor het maken van een naambordje. Plexiglas is namelijk zo’n 25 keer sterker, maar ook 50% lichter dan glas van gelijke dikte. Door de tweezijdige UV-beschermlaag is het materiaal goed bestand tegen verwering en vergeling. Plexiglas staat dan ook bekend als ‘UV-bestendig’. Hierdoor blijft uw naambordje altijd glashelder én is het geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. De kunststof is gemakkelijk schoon te maken met onze Plexiglas Schoonmaakset

Bewerkingen voor uw plexiglas naambord

U kunt het plexiglas eenvoudig bewerken. Bewerkingen als boren, zagen en frezen zijn prima uit te voeren met plexiglas. In overleg met u, kunnen wij een aantal van deze bewerkingen voor u bewerkstelligen. Veel klanten laten bijvoorbeeld de gaten voor hun plexiglas naambord door ons boren, maar ook graveren van de namen van uw gezinsleden en/of een huisnummer zijn een optie. Ook hebben we RVS afstandhouders waarmee u uw plexiglas naambordje aan de muur kunt bevestigen. Hiervoor kunt u het best even een offerte aanvragen. Wij sturen u dan een prijsopgave, waarna we de bestelling voor u kunnen aanmaken.

Naambordje2

Kleuren plexiglas voor een naambordje

Plexiglas is in allerlei verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar. U kunt het naambordje dus precies zo maken als u wilt. Ons heldere plexiglas kent qua uitstraling geen verschillen met gewoon glas. Helder plexiglas materiaal is volledig transparant en, zoals het woord al zegt, helder van kleur. Plexiglas kan wat krassen. Ook hebben wij opaal (melkwit van kleur) plexiglas. Dit wordt ook wel melkglas genoemd. Of u kiest voor mat plexiglas (gesatineerd), wit plexiglas of zwart plexiglas. Deze plexiglas soorten geven een chique uitstraling. Wit en zwart plexiglas zijn bovendien erg geschikt voor het uitfrezen van een naam of nummer.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar. 

T: 085 - 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten. Alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment. 

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Van hoog naar laag sorteren