Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kan ik het product retourneren?

Retourbeleid maatwerk

Helaas is het niet mogelijk om op maat gemaakte producten te retourneren. Zoals de naam al zegt, deze materialen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en hebben wij niet standaard in ons assortiment.

Wanneer er bij uw maatwerk sprake is van schade of verkeerde levering, is het natuurlijk een ander verhaal. Wij willen u in dat geval vragen om binnen 14 dagen na levering contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we het met u kunnen oplossen. Graag hierbij een foto van het probleem aanleveren zodat wij met u kunnen meekijken.

Standaard maat producten retourneren bij Plexiglas.nl

Heeft u een standaard maat of toebehoren besteld, en is het toch niet helemaal wat u ervan had verwacht? Dat is jammer. U heeft een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen uw product te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van ontvangst van het product. Wanneer het product ongebruikt is, en (het liefst) nog in de originele verpakking zit, kunt u het product retourneren. Let op! Op maat gemaakte platen kunnen niet worden geretourneerd.

Wanneer u een product wilt retourneren willen wij u vragen om hierover contact op te nemen met onze klantenservice. De vervoerder maakt daarna een afspraak met u om het product op te komen halen of u kunt het zelf terugsturen. De kosten voor vervoer door ons betaald worden later aan u gefactureerd. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen aan u crediteren.

Retourbeleid schade

Heeft u een beschadigd product ontvangen? Dit is vervelend. Wij denken graag met u mee om dit op te lossen.

In geval van schade willen wij u vragen ons binnen 14 dagen via de mail, klantenservice@plexiglas.nl, één of meerdere foto’s van het beschadigde product toe te sturen. Op die manier kunnen wij vaststellen wat de schade is, en kijken wij samen met u naar de beste oplossing.

>