Hulp nodig?

IMG_0437

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kan ik het product retourneren?

Retourneren bij Plexiglas.nl

Is het product wat u heeft besteld toch niet helemaal wat u ervan had verwacht. Dat is jammer. Bij Plexiglas.nl heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen uw product te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van ontvangst van het product. Wanneer het product ongebruikt is, en (het liefst) nog in de originele verpakking zit, kunt u het product retourneren.

Wanneer u een product wilt retourneren willen wij u vragen om hierover contact op te nemen met onze klantenservice. Onze externe transporteur, Chatoorang Logistics, zal vervolgens met u een afspraak maken om het product op te komen halen. De kosten voor het ophalen van uw product zijn €25,- excl. BTW. Deze directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen aan u crediteren.

Retourbeleid schade

Heeft u een beschadigd product ontvangen? Dit is vervelend. Wij denken graag met u mee om dit op te lossen.

In geval van schade willen wij u vragen ons via de mail, klantenservice@plexiglas.nl, één of meerdere foto’s van het beschadigde product toe te sturen. Op die manier kunnen wij vaststellen wat de schade is, en kijken wij samen met u naar de beste oplossing.

Retourbeleid maatwerk

Helaas is het niet mogelijk om maatwerk producten te retourneren. Zoals de naam al zegt, deze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt, en hebben wij niet standaard in ons assortiment. Wanneer er bij uw maatwerk sprake is van schade of verkeerde levering, is het natuurlijk een ander verhaal. Wilt u in dit geval het retourenformulier invullen? In dit geval zal onze transporteur, op onze kosten, de beschadigde goederen bij u ophalen.

Retourbeleid coronaschermen

Alle coronaschermen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Daarom vervalt bij deze producten de afkoelingsperiode van 14 dagen, en kunt u dit product helaas niet retourneren. Denk daarom goed na alvorens u koopt.

De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Het zou kunnen dat eventuele veranderingen ervoor zorgen dat uw bestelde schermen niet meer geschikt zijn. Dit is echter voor eigen risico, wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

Heeft u resterende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00 via de mail en telefonisch bereikbaar.

>