Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Sandwichplaat

Sandwichplaten kopen bij Plexiglas.nl

Voor de beste, stevigste sandwichplaten bent u bij Plexiglas.nl aan het juiste adres. We hebben in onze webshop namelijk een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan, waar sandwichplaten ook toe behoren. Dit zijn samengestelde platen die over het algemeen een stuk sterker zijn dan platen die gemaakt zijn van een standaard materiaal. Met een sandwichplaat haalt u dan ook een plaat in huis die voor vele verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen voor advies op maat.

Een sandwichplaat kopen

U wilt een sandwichplaat kopen bij een bedrijf waar veel kennis van deze materialen aanwezig is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen namelijk zowel Trespa platen als Dibond platen. Dit zijn platen met een sterk materiaal in het midden, die omringd zijn door twee platen van een ander materiaal. Zo wordt bij Dibond de kern omsloten door platen van aluminium, terwijl u bij Trespa platen in huis haalt met een omhulsel van een zeer sterke soort kunststof. Dit zijn allemaal sandwichplaten die buitengewoon sterk zijn, goed bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en die daarbij ook nog eens in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn.

Meer weten over onze sandwichplaten?

U wilt een sandwichplaat kopen, maar wilt hier wel eerst wat meer informatie over hebben? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij Plexiglas.nl hebben we veel ervaring met het werken met alle verschillende soorten sandwichplaat, zodoende kunnen wij u hier ook alles over vertellen. Geef aan ons door in welke maat u deze platen nodig heeft en wij zorgen ervoor dat alles perfect voor u wordt gesneden, voordat het bij u wordt afgeleverd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.