Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas gekleurd

Gekleurd plexiglas kopen

Bent u op zoek naar plexiglas van hoge kwaliteit, dat u in kunt zetten bij een project of klus? Dan bent u op de juiste website aangekomen. We hebben namelijk op Plexiglas.nl een zeer ruim assortiment aan verschillende kleuren en diktes plexiglas voor u klaarstaan. Plexiglas dat gekleurd is, kan een mooi element zijn om bijvoorbeeld te gebruiken bij een decoratie, of als u aan een interieur iets bijzonders toe wilt voegen. Het kan natuurlijk ook worden gebruikt als u een reclamebord wilt maken, of een logo voor op uw gevel.

Plexiglas dat gekleurd is kopen

We vinden het belangrijk om u een product te leveren dat helemaal voldoet aan uw eisen. Dit is een materiaal dat glashelder is, maar ook bijzonder sterk. Om in detail te treden, het plexiglas is 25 keer sterker dan gewoon glas. Het is daarbij wel een materiaal dat heel erg licht is en dat goedkoper is dan gewoon glas. Allemaal redenen om te overwegen voor plexiglas te kiezen. Het plexiglas wordt door ons gratis voor u op maat gezaagd. U kunt hierbij zelf kiezen welke kleur u wilt hebben, maar ook hoe dik het plexiglas precies moet zijn. Dit wordt door ons dan helemaal perfect op maat aan u geleverd.

Wilt u plexiglas gekleurd kopen?

Indien u meer wilt weten over het plexiglas dat wij in het assortiment hebben, dan raden wij u aan om hierover gewoon eens contact met ons op te nemen. We staan dan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over het gekleurd plexiglas dat het beste op uw wensen aansluit. We bieden u de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren plexiglas. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste kleur, die het beste aansluit op wat u nodig heeft voor uw project.

Eco-proofPlexiglas wit 2 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® wit 2 mm

 35,00 per m2

Incl. BTW:  42,35 per m2

Eco-proofPlexiglas zwart 2 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® zwart 2 mm

 35,00 per m2

Incl. BTW:  42,35 per m2