Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Hoe worden de profielen geleverd?

Bij het bestellen van een complete kanaalplaten set ontvangt u ook diverse profielen. Zoals het muur-, zij-, koppel- en afsluitprofiel. Wij maken bijna alle profielen ook voor u op maat.

Aluminium muurprofiel

Muurprofielen langer dan 300 cm leveren wij in meer dan 2 delen om zo de kans op schade te verminderen. Het bijbehorende rubber wordt wel uit één stuk geleverd. De maximale lengte is 700 cm. Wilt u het muurprofiel wel in één stuk ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Aluminium zij- en koppelprofiel

Zowel de zij– als koppelprofielen worden altijd in één lengte geleverd. De maximale lengte van de profielen is 700 cm. U kunt bij ons zowel de vaste maten als profielen op maat bestellen.

Aluminium afsluitprofielen

De aluminium afsluitprofielen leveren wij in de vaste afmeting van 98 cm. Indien de breedte van uw kanaalplaten minder dan 98 cm is, dan kunt u de profielen gemakkelijk op maat maken met een ijzerzaag.

Heeft u vragen over de levering van de profielen? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u t/m 17:00u.

>