Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Waarmee kan ik de kanaalplaten het beste reinigen?

Als uw polycarbonaat kanaalplaten al even liggen kan er uiteraard wat viezigheid op de platen ontstaan. Gelukkig hebben wij fijne tips voor het reinigen van uw kanaalplaten!

Met welke middel reinig ik mijn polycarbonaat kanaalplaten?

De polycarbonaat kanaalplaten zijn het best te reinigen met een mild reinigingsmiddel. Wij raden sterk aan om alleen reinigingsmiddelen te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor kunststof. Andere schoonmaakmiddelen zoals een allesreiniger, die in eerste instantie prima lijken, bevatten vaak bestanddelen die minder geschikt zijn voor kunststof. Wij verkopen daarom reinigingsmiddelen speciaal voor kunststof. Voor een scherpe prijs weet u zeker dat u het juiste middel gebruikt, zodat uw polycarbonaat kanaalplaten zo lang mogelijk mooi blijven.

Probeer de verleiding om schurende of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken bij hardnekkig vuil te weerstaan. Behandel het oppervlak liever meerdere keren in plaats van te schuren. Het beste is nog altijd om sterke vervuiling of verwering zoveel mogelijk te voorkomen door uw kanaalplaten op tijd te reinigen.

Kanaalplaten reinigen met zachte doek

Een belangrijke voorwaarde voor het reinigen van kanaalplaten: gebruik altijd een zachte microvezeldoek. Houd hierbij in de gaten dat er geen zandkorrels of andere scherpe dingen aan de doek mogen kleven. Omdat polycarbonaat een poreus materiaal is, kan dit namelijk krassen veroorzaken. Om dezelfde reden raden wij ten strengste af om uw polycarbonaat platen te schrobben. Dit kan zeer vervelende schade opleveren. Dat zou zonde zijn van de mooie kanaalplaten!

Reinigingsmiddelen voor polycarbonaat kopen

Wij verkopen diverse reinigingsmiddelen voor kunststof. Tip: zet reminders in uw agenda. Zo raakt uw polycarbonaat overkapping niet in de vergetelheid en komt u niet tot de ontdekking dat uw dak opeens flink verweerd is, zonder dat u het in de gaten had. Spoel grotere oppervlakken wel eerst schoon met water, zodat het meeste vuil alvast wordt verwijderd. Hiermee voorkomt u dat er schurend vuil meegaat in de reiniging, zoals zandkorrels.

  • Mandy Antistatische reiniger 

Ideaal voor het reinigen van kunststof. Ook gaat deze antistatische kunststofreiniger de elektrische lading en de aantrekking van stof op uw kanaalplaat tegen. Hierdoor hoeft u niet dagelijks het stof te verwijderen. Met deze milde reiniger verwijdert u snel even het vuil. Niet bedoeld voor hardnekkig vuil. Meer informatie

  • Pro Cleaner 

Voor hardnekkiger vuil raden wij de Pro Cleaner aan. Dit schoonmaakmiddel in handige sprayflacon heeft een goede dieptewerking, die zelfs groene aanslag van uw kanaalplaten verwijdert. Bovendien heeft de Pro Cleaner een lekkere frisse geur! Meer informatie

  • Super foam 

Een reinigend schuim met een hoog oplossend vermogen, dat het zeer goed doet op kunststof ruiten en spiegels. Is mild en streepvrij, ontvet en druipt niet. Heeft behalve een reinigend vermogen ook een antistatische werking. Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het schoonmaken van uw kanaalplaten, neem dan gerust even contact op, zodat u zo snel mogelijk van een heerlijke schone overkapping kunt genieten!

>