Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat houdt een spoedlevering in?

De standaard levertijd die wij hanteren is bij de meeste producten 4-8 werkdagen. Het kan natuurlijk zijn dat u een bestelling sneller nodig heeft. Gelukkig kunt u bij ons ook kiezen voor de optie spoedbezorging. Voor een spoedbezorging geldt op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Plexiglas of polycarbonaat met spoed leveren

Heeft u zo snel mogelijk plexiglas, polycarbonaat, HPL of aluminium composiet op maat nodig? Dat is geen probleem! U kunt bij ons kiezen voor een spoedlevering. Voor spoedbezorging betaalt u €25,00 (standaard verzendkosten + € 13,00 voor spoedproductie). Bij de standaard levertijd zijn de bezorgkosten altijd € 12,00. U betaalt de extra kosten bij spoedbezorging voor een versnelde productie. Dit worden ook wel handelingskosten genoemd.

Als u op werkdagen vóór 12:00 uur een bestelling plaatst met de optie spoedbezorging, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw bestelling. Het eventueel uittekenen, op maat maken, inpakken en gereed maken voor verzending gebeurd dan binnen een paar uur. Vervolgens gaat uw bestelling dezelfde dag nog mee naar onze vervoerder. De vervoerder zorgt er op zijn beurt voor dat uw bestelling de eerste volgende werkdag wordt geleverd.

Het kan gebeuren dat een bestelling met spoedbezorging niet de eerstvolgende werkdag geleverd wordt door onvoorziene omstandigheden. Wij doen ons best om dit te voorkomen, maar kunnen het soms niet 100% garanderen. Mocht u uw bestelling de volgende werkdag niet hebben ontvangen, dan betalen wij de extra kosten van €13,00 voor spoedproductie aan u terug.

Spoedbezorging ná 12u en in het weekend

Bestellingen met spoedbezorging die geplaatst zijn op werkdagen ná 12:00 uur worden niet de volgende werkdag, maar de werkdag erna geleverd. Ook dient u rekening te houden met weekenddagen. Deze tellen niet als werkdagen.

>> Voorbeeld 1: u plaatst  een bestelling met spoedbezorging op maandag om 14:30 uur. Uw bestelling woensdag geleverd.

>> Voorbeeld 2: u plaatst op vrijdag vóór 12:00 uur een bestelling met spoedbezorging. Het bestelde product wordt maandag geleverd. Bestellingen die geplaatst worden met spoedbezorging op vrijdag ná 12:00 uur, op zaterdagen en zondagen worden dinsdag geleverd.

Levertijd kunststof bestelling

De standaard levertijd van een bestelling is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste hangt dit af van het materiaal en de hoeveelheid die u bij ons wilt bestellen. Daarnaast is de levertijd afhankelijk van de gewenste afmetingen die u aan ons doorgeeft en of er bewerkingen nodig zijn.

Het is niet voor elk product mogelijk om te kiezen voor de optie ‘spoedbezorging’. Als u deze optie niet krijgt in uw winkelwagen, dan kan het zijn dat enkele of meerdere producten niet met spoed geleverd kunnen worden. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of chat van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur.

Telefoon: 085-9020800

Mail: klantenservice@plexiglas.nl

>