Bootruit van plexiglas

Door een ster in de glazen bootruit is een klant op zoek gegaan naar een vervangend materiaal voor zijn nieuwe bootruit. Het moest natuurlijk sterk materiaal zijn en ook een heldere doorkijk hebben. De klant zocht een materiaal wat tevens makkelijk te bewerken is zodat het passend gemaakt kon worden voor zijn boot.

Na even zoeken is hij uitgekomen op het materiaal plexiglas en kwam daardoor op www.plexiglas.nl. Het voordeel van plexiglas is dat het betaalbaar is maar ook prima zelf te bewerken. Tevens is plexiglas 30 x sterker ten opzichte van glas.

De klant heeft de gewenste afmeting plexiglas besteld en in zijn woonplaats in Zweden laten bezorgen. Hij heeft vervolgens zelf het stuk plexiglas bewerkt. Zie het prachtige resultaat op de foto's!

Wij leveren het plexiglas op maat maar u kunt het zelf ook bewerken naar de vorm die u zoekt. Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, draadsnijtappen, lasersnijden, waterstraalsnijden, polijsten, lassen, warmbuigen en verlijmen vormen geen enkel probleem. Het plexiglas is ook gemakkelijk te thermovormen. Dat is het voordeel van plexiglas.  

  Bootruit van plexiglasBootruit van plexiglas-2