**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas buis helder 180 x 172 mm

Heldere plexiglas buis, gewild voor winkelinrichting, woondecoratie of hobby-creaties.

  • Buitenmaat 180 mm, binnenmaat 172 mm
  • 25x zo sterk als buizen van glas
  • Weerbestendig met UV-beschermlaag
  • Lengte buis: 200 cm

Afname gaat per volle buis. De gezaagde buis wordt verstuurd incl. reststukken. We zagen de buis in max. 10 stukken. Min. lengte per stuk is 5 cm.

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 220,22 Excl. BTW: € 182,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:
Totale prijs: Incl. BTW: € 220,22 Excl. BTW: € 182,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Plexiglas (Perspex) buis voordelen

Een plexiglas buis wordt vaak gekozen als alternatief voor een 'gewone' glazen buis. Plexiglas is een bekende en gewilde kunststof. De scheikundige naam van plexiglas is polymethylmetacrylaat (PMMA of Acrylaat). Acrylaat wordt verkocht onder diverse merknamen, waaronder Perspex, Altuglas én Plexiglas. Bij Plexiglas.nl valt dit materiaal onder de noemer Plexiglas, zoals u wellicht al zou verwachten. De kunststof plexiglas is bekend vanwege het kwalitatieve en duurzame karakter. Onze heldere buizen zijn allemaal UV-bestendig. Dit zorgt ervoor dat ze niet na verloop van tijd zullen verkleuren. Bovendien zijn de plexiglas buizen door de hoge slagvastheid ook weerbestendig. De combinatie van de weerbestendigheid en UV-bestendigheid maakt de buizen enorm geschikt voor buitengebruik.

Plexiglas is daarnaast minder zwaar dan glas. Dit is prettig voor het vervoeren en monteren. Bovendien zijn plexiglas buizen goedkoper dan glazen buizen.

Plexiglas buis helder in gebruik

Deze buizen zijn glashelder en transparant van kleur. De doorkijk van een heldere plexiglas buis is zo'n 92%. Heldere plexiglas buizen worden veel toegepast voor hobbymatig gebruik, voor decorbouw of voor interieurbouw. Omdat onze heldere plexiglas buizen ook geschikt zijn voor buiten zijn ze daarnaast populair voor vijvers of waterornamenten. Klanten verassen ons steeds weer met leuke toepassingen waarvoor zij hun buizen gebruiken. Twijfelt u of deze kunststof buizen geschikt zijn voor uw project? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op.

Plexiglas buis helder 180 x 172

De wand van deze buis heeft een dikte van 4 mm. Bij elke plexiglas buis wordt een binnen- en buitenmaat genoemd. Deze heldere plexiglas buis heeft buitenmaat 180 en binnenmaat 172. Onder de buitenmaat verstaan we de diameter van de buitenkant. De binnemaat staat voor de diameter van de binnenkant. We verkopen heldere plexiglas buizen in meer dan 50 maten. Kijk dus gerust in het assortiment als u toch een andere omvang nodig heeft. 

Plexiglas buis helder op maat

Onze productiemedewerkers kunnen de buizen voor u op maat zagen. De totale lengte is 200 centimeter. Wij kunnen de buizen voor u in maximaal 10 stukken zagen. De minimaal te bestellen lengte van de stukken is 5 centimeter. Indien u uw heldere buis laat verzagen ontvangt u ook de reststukken van de totale buis. Wie weet dat dit in de toekomst ooit nog van pas komt! Houdt u er bij het bestellen rekening mee dat plexiglas buizen uitzetten en krimpen bij verandering van temperatuur. De zogenaamde uitzettingsgraad van plexiglas is 0,07 millimeter per meter per graad.

Extra informatie
Kleur buis helder
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Buitendiameter 180 mm
Binnendiameter 172 mm
Wanddikte 4
Dikte tolerantie 10%
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Plexiglas buis helder 180 x 172 mm
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas buis helder 200 x 190 mm Plexiglas buis helder 200 x 190 mm
Totale prijs: Incl. BTW: € 302,50 Excl. BTW: € 250,00
Plexiglas buis helder 200 x 192 mm Plexiglas buis helder 200 x 192 mm
Totale prijs: Incl. BTW: € 245,63 Excl. BTW: € 203,00
Plexiglas buis helder 200 x 194 mm Plexiglas buis helder 200 x 194 mm
Totale prijs: Incl. BTW: € 192,39 Excl. BTW: € 159,00