Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Nieuw jaar, nieuwe webshop!

28/12/2021

16:34

Wij wensen jullie een gelukkig en gezond nieuw jaar toe. Plexiglas.nl gaat het jaar fris van start met een nieuwe webshop! Een compleet nieuwe huisstijl, die écht past bij waar Plexiglas.nl voor staat. Authenticiteit, flexibiliteit en service.

De nieuwe website van Plexiglas.nl

Onze nieuwe webshop geeft u nóg meer bestelgemak en informatie over onze kunststoffen. Wij hebben een professioneel platform gecreëerd waar onze producten nog beter tot hun recht komen. Vraag eenvoudig samples aan, vind alle (technische) informatie die u nodig heeft, en bestel uw ideale product in een mum van tijd. Bovendien kunt u op deze website terecht voor allerhande kunststof inspiratie en kunt u zichzelf helemaal up to date houden via onze blogs.

Wachtwoord wijzigen

Alle gegevens van uw klantaccount zijn meegenomen naar de nieuwe shop. Uw bestelgeschiedenis is wel achtergebleven in 2021. Uiteraard kunnen wij voor u terugkijken in uw oude facturen en bestellingen.

LET OP: Om toegang te krijgen tot uw klantaccount, is het van belang dat u uw wachtwoord wijzigt.

Coming soon: Update voor zakelijke klanten!

Voor zakelijke klanten heeft dit jaar ook mooie ontwikkelingen in het vat. Binnen enkele maanden zullen wij een nieuwe update live zetten waarbij u nóg makkelijker en voordeliger bestelt als zakelijke klant. We creëren een platform dat helemaal is ingericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Helemaal 2022!

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, helpen wij u graag. U kunt gerust even contact opnemen met onze klantenservice.

>