Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Bezorgen en afhalen

De bestellingen van Plexiglas.nl kunnen geleverd worden, of afgehaald bij ons kantoor in Lienden. Hier vindt u alle informatie over het bezorgen en afhalen van uw kunststof platen.

Snelle levering kunststof platen

Onze platen worden meestal geleverd tussen de 3 en 5 werkdagen. Toebehoren kan vaak eerder worden geleverd. Bij het product staat een levertijd aangegeven. De meeste van onze platen worden geleverd door DPD. Het grotere transport verloopt via vervoersbedrijf BK Transport.

Verzendkosten

Wij maken gebruik van meerdere verzendklasses. Voor meer uitleg hierover kunt u terecht bij onze klantenservicemedewerkers. Voor België en Nederland gelden verschillende tarieven.

Tabel verzendkosten kunststoffen op maat

 

Bezorging tot 1e drempel

In de mail vanuit de vervoerder staat dat wij leveren over de 1e drempel op straatniveau. Indien op etage en het past in de lift dan kan de chauffeur de zending in de lift omhoog brengen. De toeslag hiervoor bedraagt € 7.50.

Indien het niet in de lift past of er is geen lift dan zal de klant zelf de zending omhoog moeten brengen. Dit i.v.m. risico op schade en of letsel.

Levering van grote platen

De chauffeurs rijden alleen, dus niet met 2 personen in 1 auto. Bij zeer grote pakketten is het daarom prettig als u kunt helpen met het tillen van de bestelling. Indien u hier fysiek niet toe in staat bent is het handig als u iemand regelt die hiermee kan helpen.

Bezorging kunststof op de Waddeneilanden

Gelukkig kunt u bij Plexiglas.nl ook bestellen voor levering op de Waddeneilanden. Voor bestellingen die op de Waddeneilanden bezorgd moeten worden, wordt een toeslag gerekend. Het transportbedrijf waarmee we samenwerken moet uw bestelling overdragen aan een transportbedrijf dat richting de Waddeneilanden gaat

Kunststof platen afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons in Lienden (bij Tiel) af te komen halen.

Dit doet u als volgt: u plaatst een afhaalbestelling via de webshop. U doorloopt de normale stappen om een bestelling te plaatsen en kiest in het afrekenmenu ‘Afhalen in Lienden’. Wij laten u wat weten als de bestelling klaarstaat. Om speciaal maatwerk met een tekening, met gaten, unieke vormen, graveerwerk etc. af te halen dient u eerst een offerte aan te vragen

Bezorging bij afwezigheid

Wanneer uw pakket is ingepland bij de vervoerder, ontvangt u een mail. Hierna ontvangt u mails met specifieke tijdssloten. Wanneer u hiermee akkoord gaat ontvangt u een track-en-trace code per mail. Zo kunt u de status van de levering perfect volgen!

Mocht het toch nog gebeuren dat u onverhoopt niet thuis bent is er geen man overboord. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u namelijk aangeven wat de chauffeur met uw pakket moet doen wanneer er niemand aanwezig op het verzendadres. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het pakket bij de buren af te geven of bij de voordeur neer te laten zetten. Dit is wel op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade.

Vragen? Bel onze klantenservice

Heeft u nog andere vragen over het bezorgen of afhalen van uw bestelling. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

>