Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kan ik de kanaalplaten op maat bestellen?

U kunt bij ons complete kanaalplaten sets, losse kanaalplaten en toebehoren in vaste afmetingen bestellen. Maar u kunt de kanaalplaten ook door ons op maat laten maken.

Kanaalplaten op maat

Zowel de heldere kanaalplaten als opaal kanaalplaten kunt u op maat bestellen. Met de calculator stelt u eenvoudig de afmetingen samen tot een maximum van 700 x 98 cm (lxb). Wilt u ook bewerkingen door ons laten uitvoeren? Tegen een meerprijs kunnen wij met onze CNC-machine graveren, speciale vormen frezen en gaten boren, exact zoals u het wenst. Daarnaast kunt u bij ons ook complete kanaalplaten sets kopen, inclusief aluminium profielen, tape en het andere benodigde montagemateriaal.

Levertijd kanaalplaten

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling is de standaard levertijd 4 tot 8 werkdagen. Onze vervoerder rijdt normaliter met kleine wagens. Voor kanaalplaten langer dan 420 cm moet een vrachtwagen worden ingezet, waardoor de levertijd langer wordt dan de standaard levering. Kanaalplaten langer dan 420 cm kunnen wij niet leveren in België. Een spoedbezorging is ook mogelijk, hiervoor geldt dat als u het op een werkdag vóór 12:00 uur bestelt, u het de volgende werkdag in huis heeft. Zelf afhalen bij ons in Lienden is ook een mogelijkheid.

Wilt u meer eten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij geven u graag persoonlijk advies.

>