Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Ik kies voor een vrijstaande overkapping. Welke materialen heb ik dan nodig?

Gaat u uw overkapping los van de muur plaatsen, ofwel vrijstaand? Ook dit is mogelijk met onze kanaalplaten. U kunt dan echter geen complete set bestellen, maar zult deze zelf moeten samenstellen.

Extra afsluitprofielen voor vrijstaande kanaalplaten overkapping

Omdat uw overkapping niet aan de muur komt te staan heeft u in plaats van een muurprofiel extra afsluitprofielen nodig. Indien u normaal gezien 4 afsluitprofielen zou bestellen, moeten dit er nu 8 zijn, omdat aan beide uiteindes van de kanaalplaten nu een afsluitprofiel geplaatst moet worden. Hiernaast dient u de standaard benodigdheden te bestellen voor een overkapping; de kanaalplaten, koppelprofielen, afsluitprofielen, afdekplaatjes, damp open tape en dichte tape. Deze toebehoren producten vindt u allemaal in onze webshop.

Afschot voor overkapping

Let op! Het is ook bij een vrijstaande overkapping van belang om te zorgen voor afschot. Afschot wil zeggen dat de platen diagonaal in de lengte zijn gemonteerd, zodat het water kan weglopen. Officieel dient het afschot 5 cm per meter te zijn.

Heeft u nog vragen over een vrijstaande overkapping? Twijfel niet en neem even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u alles waar u vragen over heeft uitleggen!

>