Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Wat zijn de Trespa® diktes? 

24/03/2023

13:36

Als u Trespa®/HPL overweegt, is het ook handig om te weten welke dikte Trespa® plaat er allemaal zijn. Daarom hebben wij ze voor u op een rij gezet! 

Trespa diktes

Trespa 6 mm dik of afwijkend

Hoe dik is Trespa®? Wij verkopen momenteel de Trespa® Izeon® productlijn. De platen van Izeon® zijn 6 mm dik. Trespa® 6 mm dik is het meest populair. Deze vindt u dan ook als standaard dikte in ons assortiment. Dat neemt niet weg dat u, op aanvraag, ook andere Trespa® plaat diktes kunt bestellen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice – dan zullen onze medewerkers u een offerte toesturen. 

De Trespa® platen diktes van de Meteon® productlijn zijn: Trespa 6 mm, 8 mm dik, Trespa 10 mm dik en 13 mm dik. Op dit moment hebben we Meteon® nog niet in het assortiment. Mocht u toch geïnteresseerd zijn kunt u altijd een aanvraag doen.

HPL plaat dikte 

Wilt u Trespa® in dikte van 3 mm of Trespa® van 12 mm dik? Kies dan niet voor het merk Trespa maar voor onze HPL huismerk platen. Ook onze HPL huismerk platen hebben een standaard HPL dikte van 6 mm. HPL huismerk wit is wel beschikbaar in meerdere diktes, namelijk in 3 mm, 4 mm, 5 mm, 8 mm, 10 mm en 12 mm dik.

Andere Trespa® plaat diktes 

Zoals gezegd kunnen we andere Trespa® platen diktes voor u op aanvraag bestellen.  Voor alle platen geldt dat we deze ook op maat kunnen leveren. Of het nu gaat om een rechttoe rechtaan plaat of om een speciale vorm. Wij frezen met onze CNC-machine alle Trespa® plaat diktes op maat, helemaal naar uw specifieke wensen en 100% nauwkeurig. Dat wil zeggen dat we afwijkende vormen kunnen realiseren, maar ook uitsparingen en boorgaten. Zelfs graveren behoort tot de mogelijkheden. Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan bij onze klantenservice. U ontvangt dan een passende prijsopgave en zodra u akkoord geeft, gaan wij aan de slag! 

Liever zelf aan de slag? Dat kan ook. Lees dan even onze veelgestelde vragen over Trespa® door voor handige tips & tricks. 

>