Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Polycarbonaat fietsenstalling

Nederland is een écht fietsland. Het is natuurlijk fijn als de sportieve bezoekers van uw bedrijf of organisatie hun fiets kunnen stallen in een stevige fietsenstalling. Maar ook voor een fietsenstalling thuis is polycarbonaat ideaal! Vaak worden fietsenstallingen gemaakt van (veiligheids-)glas, terwijl polycarbonaat eigenlijk een veel betere en meer duurzame optie is.

Fietsenstalling

De voordelen van polycarbonaat fietsenstalling

In meerdere opzichten is polycarbonaat veiliger dan (veiligheids-)glas. Polycarbonaat is bijvoorbeeld veel lichter dan gewoon glas. Het grootste voordeel is echter dat het zo’n 250 kleer sterker is dan traditioneel glas. Dit in combinatie met een enorme slagvastheid maakt polycarbonaat platen nagenoeg onbreekbaar. Polycarbonaat wordt dan ook steeds meer gekozen voor grootschalige projecten op stations en voor bijvoorbeeld bushokjes. De slagvastheid van polycarbonaat heeft als resultaat dat er wel een ster of scheur in de platen kan ontstaan, maar dat de platen nooit gaan splinteren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over glasscherven in de fietsenstalling. Polycarbonaat is hartstikke vandalisme-proof! Polycarbonaat is bovendien UV- en weerbestendig. Dit maakt het materiaal bestand tegen slechte weersomstandigheden en vergeling. Door de UV-coating blijft de kleur van het materiaal hetzelfde als wanneer u het kocht.

Fietsenstalling2Polycarbonaat fietsenstalling maken

Plexiglas.nl verkoopt polycarbonaat platen op maat, geen complete fietsenstallingen. We hebben echter wel de mogelijkheid om bewerkingen die montage vereenvoudigen al voor u uit te voeren. Voor grote aantallen en bewerkingen kunt u een offerte aanvragen. Dan komen wij met een mooie prijs.

Polycarbonaat fietsenstalling kleuren en diktes

Bij Plexiglas.nl kunt u polycarbonaat in verschillende tinten kopen, dus er zijn meerdere opties mogelijk. Wilt u glashelder en volledig transparant materiaal? Dan is ons heldere polycarbonaat het meest geschikt voor u. Liever een andere look? Wij hebben ook opaalbrons en smoke grijs polycarbonaat in ons assortiment.

Het is belangrijk om de juiste dikte te kiezen. Hiervoor is de gewenste afmeting van de fietsenstalling én de manier waarop u het plaatmateriaal wilt bevestigen relevant. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, of kijk eens op de pagina ‘Welke dikte heb ik nodig?’. Om u een indicatie te geven: Bij een fietsenstalling gaat het vaak om grote afmetingen, daarom is er vaak een dikte van 8 of 10 mm nodig om het geheel stevig genoeg te maken.

Fietsenstalling polycarbonaat montageservice

Als u het fijn vindt om ook te laten en inmeten en eventueel monteren is dit mogelijk. De specialist die u zal bezoeken heeft erg veel verstand van het materiaal en de geschikte dikte. Maak hiervoor gebruik van onze inmeet- en montageservice.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00 via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 6 mm

 92,00 per m2

Incl. BTW:  111,32 per m2

-10%Massief polycarbonaat helder 8 mm

Polycarbonaat massief helder 8 mm

 105,30 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 141,57.Current price is: € 127,41. per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 10 mm

 159,00 per m2

Incl. BTW:  192,39 per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 6 mm

 138,00 per m2

Incl. BTW:  166,98 per m2

-10%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 6 mm

 117,90 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 158,51.Current price is: € 142,66. per m2

-10%polycarbonaat massief smoke grijs

Polycarbonaat massief smoke grijs 8 mm

 153,00 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 205,70.Current price is: € 185,13. per m2

polycarbonaat massief opaal

Polycarbonaat massief opaal 6 mm

 128,00 per m2

Incl. BTW:  154,88 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 12 mm

 193,00 per m2

Incl. BTW:  233,53 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 6 mm kraswerend

 441,00 per m2

Incl. BTW:  533,61 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat helder 8 mm kraswerend

 523,00 per m2

Incl. BTW:  632,83 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 10 mm kraswerend

 586,00 per m2

Incl. BTW:  709,06 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 12 mm kraswerend

 695,00 per m2

Incl. BTW:  840,95 per m2

>