Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Plexiglas tractor ruit

Het is natuurlijk belangrijk dat de ruit van uw tractor glashelder, slagvast, weerbestendig en onbreekbaar is. Plexiglas beschikt over al deze eigenschappen en maakt het erg geschikt materiaal.

Tractorruit

Tractor ruit van plexiglas

Plexiglas is zo’n 25 keer sterker dan gewoon glas. Wat plexiglas veiliger maakt dan gewoon glas is dat plexiglas nooit zal splinteren. Er kan enkel een ster of scheur in ontstaan. Een tractor heeft best wat te verduren, dus deze eigenschappen zijn absoluut niet overbodig. Dankzij de UV- en weerbestendigheid is de plexiglas tractorruit goed bestand tegen verwering een vergeling, en zal het altijd glashelder blijven.

Bewerken van een plexiglas tractorruit

Tenslotte is plexiglas behoorlijk goed zelf te bewerken. Bewerkingen als zagen, boren, frezen en verlijmen zijn geen enkel probleem met plexiglas. Als u een beetje handig bent kunt u uw ruit zo volledig naar wens maken. Overigens kunnen wij ook alle bewerkingen doen. We maken het plexiglas op maat en kunnen bijvoorbeeld de benodigde gaten voor het monteren voor u boren. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan, dan sturen wij een passende prijsopgave.

Plexiglas cabineruit kopen bij Plexiglas.nl

De beste optie voor een tractorruit is de heldere plexiglas plaat. Dit geeft geen verschil qua doorkijk in vergelijking met gewoon glas. De doorkijk van helder plexiglas is ca. 92%, dit is zelfs nog iets hoger dan bij gewoon glas. Zo heeft u goed en scherp zicht vanuit de cabine.

Tractorruit2Welke dikte is benodigd voor mijn plexiglas tractorruit?

De dikte die het meest geschikt is voor uw ruit is afhankelijk de afmeting van de ruit. Omdat het in dit geval vaak om grotere ramen gaat is een net wat dikkere plaat gewenst, zodat het plexiglas niet snel zal gaan doorbuigen. Daarom is er vaak een dikte van 8 mm nodig. Op deze pagina vindt u meer informatie over de benodigde dikte plexiglas bij verschillende afmetingen.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maantal t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 902 08 00
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

-10%helder plexiglas 6 mm

PLEXIGLAS® helder 6 mm

 54,00 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 72,60.Current price is: € 65,34. per m2

Plexiglas helder 8 mm röhm

PLEXIGLAS® helder 8 mm

 77,00 per m2

Incl. BTW:  93,17 per m2

-10%helder plexiglas 10 mm

Plexiglas helder 10 mm

 88,20 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 118,58.Current price is: € 106,72. per m2

>