**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas tractor ruit

Het is natuurlijk belangrijk dat de ruit van uw tractor glashelder, slagvast, weerbestendig en onbreekbaar is. Plexiglas beschikt over al deze eigenschappen en maakt het erg geschikt materiaal.

Tractorruit

Tractor ruit van plexiglas

Plexiglas is zo'n 25 keer sterker dan gewoon glas. Wat plexiglas veiliger maakt dan gewoon glas, is dat plexiglas nooit zal splinteren. Er kan enkel een ster of scheur in ontstaan. Een tractor heeft best wat te verduren, dus deze eigenschappen zijn absoluut niet overbodig. Dankzij de UV- en weerbestendigheid is de plexiglas tractor ruit goed bestand tegen verwering een vergeling, en zal het altijd glashelder blijven.

Bewerken van een plexiglas tractorruit

Tenslotte is plexiglas behoorlijk goed zelf te bewerken. Bewerkingen als zagen, boren, frezen en verlijmen zijn geen enkel probleem met plexiglas. Als u een beetje handig bent kunt u uw ruit zo volledig naar wens maken. Overigens kunnen wij ook alle bewerkingen doen. We maken het plexiglas op maat, en kunnen bijvoorbeeld de benodigde gaten voor monteren voor u boren. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan, dan sturen wij een passende prijsopgave. 

Plexiglas cabineruit kopen bij Plexiglas.nl

De beste optie voor een tractor ruit is de heldere plexiglas plaat. Dit geeft geen verschil qua doorkijk in vergelijking met gewoon glas. De doorkijk van helder plexiglas is ca. 92%, dit is zelfs nog iets hoger dan bij gewoon glas. Zo heeft u goed en scherp zicht vanuit de cabine. 

Tractorruit2Welke dikte is benodigd voor mijn plexiglas tractorruit?

De dikte die het meest geschikt is voor uw ruit is afhankelijk de afmeting van de ruit. Omdat het in dit geval vaak om grotere ramen gaat, is een net wat dikkere plaat gewenst, zodat het plexiglas niet snel zal gaan doorbuigen. Daarom is er vaak een dikte van 8 mm nodig. Op deze pagina vindt u meer informatie over de benodigde dikte plexiglas bij verschillende afmetingen.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maantal t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 - 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren