**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Retourenformulier

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Wij stellen het op prijs als het product ongebruikt is en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd wordt. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Voor het retourneren van uw product dient u contact op te nemen met onze externe transporteur Chatlogistics voor het maken van een opdracht om uw product op te laten halen. De kosten voor het ophalen van uw product zijn € 25,- excl. BTW. Deze directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het retourenformulier onderaan deze pagina.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Uitzonderingen retourneren

Het is niet mogelijk om maatwerk producten te retourneren. Alleen bij schade of verkeerde levering kunt u het retourenformulier gebruiken. Onze transporteur zal op onze kosten de goederen bij u afhalen.

Retourbeleid coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

* Verplichte velden