Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kunnen de kanaalplaten na verloop van tijd gaan verkleuren?

Om zo lang mogelijk te genieten van uw veranda, carport of afdak is het prettig als de kanaalplaten zo lang mogelijk mooi en verzorgd blijven. Wij leggen u uit hoe u verwering zo goed mogelijk tegengaat.

UV-bescherming kanaalplaten

De kanaalplaten zijn voorzien van een UV-beschermende laag aan één zijde. Deze UV-bescherming voorkomt dat de kanaalplaten geel kleuren en verharden. De platen zijn weerbestendig en kunnen prima tegen hoge temperaturen. Bovendien krijgt u van ons 10 jaar garantie op de kanaalplaten. De UV-bescherming kan na verloop van tijd wel wat afnemen, waardoor enige vergeling nooit helemaal te voorkomen is. Helaas is er niets aan te doen om dit te verminderen.

Houd uw overkapping mooi met regelmatig onderhoud

Wij raden aan om de kanaalplaten in ieder geval minimaal 1x per jaar te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat aanslag van vuil, vocht en zure neerslag de UV-laag niet aantasten. Wij verkopen diverse reinigingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor het schoonmaken van kunststof oppervlakken. Voor periodiek onderhoud is een mild reinigingsmiddel met een microvezeldoek altijd het beste. Gebruik voor de zekerheid alleen reinigingsmiddelen die speciaal geschikt zijn voor kunststof. Wij verkopen de antistatische kunststofreiniger voor de dagelijkse reiniging en de Pro Cleaner voor hardnekkiger vuil. Daarnaast hebben we de Super Foam met hoog oplossend vermogen.

Voor meer tips over het schoonmaken van uw kanaalplaten, leest u ‘Waarmee kan ik de kanaalplaten het beste reinigen?‘.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij helpen u graag verder.

>