Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Zijn kanaalplaten ook geschikt voor een kas?

Klanten stellen ons regelmatig de vraag of ze onze kanaalplaten ook kunnen gebruiken voor een tuinkas. Het antwoord is ja!

Kas van kanaalplaten maken

Het dak en de wanden van een kas kunnen uitstekend van polycarbonaat kanaalplaten worden gemaakt. Juist vanwege de eigenschappen van polycarbonaat worden kanaalplaten vaak toegepast bij kassen. Ze zijn stevig, slagvast, duurzaam, UV-bestendig en op maat te bestellen. Een groot verschil met massieve polycarbonaat platen zonder kanalen is de transparantie. Helder massieve polycarbonaat platen zijn namelijk helemaal transparant, terwijl heldere kanaalplaten een lichtdoorlaat van 65% hebben.

Stevigheid van kanaalplaten voor tuinkas

Een voordeel van kanaalplaten is dat deze nóg steviger zijn dan massieve polycarbonaat platen. Een kanaalplaat voegt nog meer stevigheid toe door zijn speciale x-structuur. Door de stevigheid hoeft u niet bang te zijn voor barsten of splinters. Bij hevig weer kan er hooguit een ster of scheur ontstaan, bijvoorbeeld door een tak die er tegenaan vliegt.

Kas volledig naar wens

Een polycarbonaat kanaalplaat is erg goed te bewerken, zelfs als u minder kluservaring heeft. Met verschillende bewerkingen kunt u uw tuinkas volledig naar wens maken, denk aan zagen, frezen, boren of verlijmen. Wilt u het liever uitbesteden? Dan kunnen wij de bewerkingen voor u uitvoeren. Hiervoor dient u een offerte aan te vragen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice –  zij helpen u graag verder!

>