Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Plexiglas.nl biedt hulp aan Doctor Dodo

17/10/2019

08:55

Enige tijd geleden kregen wij een belangrijk bericht uit Rhenen. Niemand minder dan Doctor Dodo had hulp nodig.

Wie is Doctor Dodo?
Lang geleden is Doctor Dodo door de oude meneer Ouwehands – de oprichter van het Dierenpark – gevraagd de Academie te besturen. Hij doet dat vol overgave en hij is blij met de geleerden die hem daarbij ondersteunen. Samen maken zij zich sterk voor bedreigde diersoorten, een schoon milieu en een goede wereld voor mens en dier.

Dodo is soms verdrietig omdat hij de enige overgebleven Dodo is, maar over het algemeen gaat hij zingend door het leven. Hij is dan ook uiterst muzikaal en samen met de Knettergekke Knappe Koppen zet hij met regelmaat de Academie op stelten.

Waarvoor had Doctor Dodo onze hulp nodig?
Doctor Dodo zat met een probleem. Bij één van de laatste opgravingen is een nieuw skelet gevonden! Dat is natuurlijk erg bijzonder. En er valt veel over te leren door het skelet te bestuderen. Maar er moest alleen nog naar een manier worden gezocht om het skelet veilig op zijn plek te laten staan. Gelukkig hadden wij een goede oplossing, namelijk plexiglas! Hierdoor kan het skelet nog wel bestudeerd worden, maar is iedereen ervan verzekerd dat er niets mee kan gebeuren.

Wij hopen dat Doctor Dodo en de Knettergekke Knappe Koppen er nu achter kunnen komen welk dier zij nu in de Academie hebben staan. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de bevindingen!

Skelet Rhenen

>