Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kwaliteit & service

Kwaliteit en service staan bij Plexiglas.nl hoog in het vaandel. We streven altijd naar het hoogst haalbare kwaliteits- en serviceniveau. Onze klantenservice staat 5 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kwaliteit kunststoffen

Bent u op zoek naar hoogwaardig kunststof voor uw project? Dan bent u bij Plexiglas.nl aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met kunststoffen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt het plaatmateriaal bij ons in de gewenste afmeting of vorm op maat laten maken. Wij zagen de kunststof platen met onze CNC-gestuurde freesmachine, die zorgt voor een perfecte en nauwkeurige zaagsnede. Al onze kunststof platen zijn voorzien van beschermfolie aan beide ijden zodat de kwaliteit ook ná transport nog perfect is.

PLEXIGLAS proTerra

Plexiglas.nl: persoonlijk & flexibel

Plexiglas.nl is een familiebedrijf, en dat is voelbaar, voor zowel medewerker als klant. Wij vinden het leuk om unieke projecten aan te nemen. Ook voor nieuwe ideeën of ‘ongewone’ aanvragen kunt u altijd bij ons terecht. We kunnen niets beloven, maar gaan ver om uw wensen te realiseren.

Zakelijke klanten bij Plexiglas.nl

Plexiglas.nl levert aan zowel zakelijke klanten als aan particulieren. Mocht u bestellen in naam van een bedrijf of organisatie, raden wij aan onze pagina over zakelijk bestellen te bekijken. Als zakelijke klant heeft u diverse voordelen.

Service van Plexiglas.nl

U kunt van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, bij ons terecht voor al uw vragen. Onze klantenservice medewerkers zijn via de mail en telefonisch bereikbaar. Wij denken graag met u mee, en willen u zo goed mogelijk adviseren over de producten uit ons assortiment. In onze service zullen wij altijd net even dat stapje verder voor u gaan, waardoor u verzekerd bent van een positief resultaat.

T 085 – 90 20 800

E klantenservice@plexiglas.nl

Zakelijke klanten van Plexiglas.nl

\

>