**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas baliescherm op maat

Met dit staande baliescherm van plexiglas beschermt u zichzelf en uw collega's/klanten tegen besmetting met het coronavirus. De afmetingen van dit baliescherm kunt u zelf bepalen. Er kan ook een uitsparing in het baliescherm gemaakt worden. Voor de hoogte van de uitsparing kunt u kiezen uit 5, 10 of 15 cm. 

Kleur plexiglas: Helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Maat voet: 30 x 15 cm (b x h)
Hoogte uitsparing: 5, 10 of 15 cm hoog
Breedte uitsparing: Schermbreedte min 40 cm

U kunt hieronder zelf de gewenste afmeting invullen. Zo ziet u meteen de prijs en kunt u het direct op maat bestellen.

Maximale afmeting is 150 x 150 (bxh)

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 107,69 Excl. BTW: € 89,00
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 89,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 107,69 Excl. BTW: € 89,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

plexiglas coronascherm staandPlexiglas baliescherm

Kleur plexiglas: Helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Maat voet: 30 x 15 cm (b x h)
Uitsparing mogelijk: 5, 10 of 15 cm hoog

Dit doorzichtige staande baliescherm van plexiglas is dé oplossing om uw personaal en klanten te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming neerzetten op uw balie of toonbank.

De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat van plexiglas. U kunt eventueel kiezen voor een uitsparing in uw baliescherm. U heeft de keuze uit een uitsparing van 5, 10 of 15 mm hoog. De breedte van de uitsparing is afhankelijk van de breedte van het hygiëne scherm, namelijk de schermbreedte min 40 cm. Dus bij een schermbreedte van 75 cm zal de uitsparing 35 cm breed zijn.

De plaatdikte van de balieschermen is afhankelijk van de grootte die u bestelt. De dikte van het plexiglas varieert tussen de 4 en 6 mm. Vanaf een bepaalde hoogte/breedte is het soms nodig om voor wat dikker plaatmateriaal te kiezen, zodat het een stevig geheel blijft. 

Het staande spatscherm is voorzien van twee plexiglas voeten. De scherpe randen van het plexiglas worden verwijderd en de hoeken van het kuchscherm zijn afgerond.

Helder plexiglas dankt zijn bekendheid aan de voglende producteigenschappen: glashelder en weersbestendig. Plexiglas is bovendien ook 25 keer sterker dan gewoon glas. Daarnaast is plexiglas licht van gewicht en goedkoper dan gewoon glas. 

Ideaal voor onder andere (afhaal)restaurants, apotheken, balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega's. Inmiddels staan onze coronaschermen al bij de Jumbo, Etos, Radboud UMC etc. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas coronaschermen.

Beschermfolie aan 2 zijden van de plaat. 

Eigenschappen plexiglas

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Houdt u rekening met het volgende: Alle getoonde afbeeldingen geven het kuchscherm zo goed mogelijk weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Door een schaarste aan plexiglas worden verschillende materialen gebruikt. 

Liever een hangend spatscherm?

Wij hebben ook hangende spatschermen in ons assortiment. Deze hangende spatschermen zijn voorzien van gaten waardoor u deze eenvoudig aan het plafond kunt ophangen.

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas coronascherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Retourbeleid coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

Extra informatie
Plexiglas Helder
Gebruik Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Staand
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Dikte tolerantie 10%
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Plexiglas baliescherm op maat
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas baliescherm Plexiglas baliescherm
Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Plexiglas spatscherm hangend op maat Plexiglas spatscherm hangend op maat
Totale prijs: Incl. BTW: € 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Plexiglas spatscherm kantoor Plexiglas spatscherm kantoor
Totale prijs: Incl. BTW: € 95,59 Excl. BTW: € 79,00
Spatscherm in profiel 100 x 200 cm Spatscherm in profiel 100 x 200 cm
Totale prijs: Incl. BTW: € 211,75 Excl. BTW: € 175,00