Categorieën

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas schermen

Plexiglas schermen zijn populair. In strijd tegen corona, maar ook vanwege hun goede eigenschappen en scherpe prijs.

  • 25x sterker dan glas
  • Op maat te bestellen
  • Gebruik als kuchscherm of als afscheiding
  • voor kantoor, horeca, scholen etc.

Plexi scherm voor extra veiligheid

Helaas is de strijd tegen corona nog niet helemaal gestreden. Ondanks dat er steeds meer rust heerst rondom dit onderwerp blijft men behoedzaam. Een plexiglas scherm zorgt voor extra veiligheid en minder risico op besmetting, dus is een goed idee voor als u als bedrijf écht geen risico wilt lopen. Niets vervelender als een heel team dat ineens uitvalt of klanten die door uw personeel worden aangestoken met Covid.

Plexiglas schermen eigenschappen

Plexiglas schermen worden gezien als dé vervangers voor glazen schermen dankzij hun uitstekende kenmerken. Deze transparante thermoplastische kunststof komt van de gelijknamige merknaam Plexiglas® en is zeer slagvast. Plexiglas is licht van gewicht, nagenoeg onbreekbaar en goed te bewerken. Omdat plexiglas zachter wordt bij hoge temperaturen is het niet geschikt als veiligheidstoepassing, maar vooral voor grotere oppervlaktes waar glas te zwaar wordt en aan transparantie verliest. Plexiglas schermen zijn vooral populair geworden in onze strijd tegen corona.

spatscherm staand, bureau

Plexiglas schermen voor in de winkel 

Het zal u niet zijn ontgaan: plexiglas schermen in winkels. Inmiddels zo’n vertrouwd beeld dat het u misschien niet eens meer opvalt. Schermen om de verspreiding van corona tegen te gaan bestaan vaak uit plexiglas. Waar personeel in direct contact staat met klanten bieden plexiglas schermen extra bescherming. Hoe groter het scherm, hoe kleiner de kans dat vrijgekomen druppeltjes door hoesten en niezen overgaan van persoon op persoon. Onze plexiglas schermen hangen inmiddels door heel Nederland, van lokale winkeliers tot grote winkelketens zoals Jumbo en Etos.

Plexiglas schermen kantoor

Plexiglas schermen op kantoor maken het mogelijk om veiliger op locatie te werken. Hoe gezellig sommige Zoom of Microsoft Teams meetings ook zijn, het haalt het niet bij echt samenwerken op kantoor. Naast de anderhalve-meter-regel en de mondkapjesplicht zorgen plexiglas schermen voor nog meer veiligheid op kantoor. De transparante schermen bij balies en tussen bureaus maken net wat meer menselijk contact mogelijk. De lichtdoorlatendheid maakt interactie op natuurlijke afstand weer mogelijk. Wij leveren plexiglas schermen los of in profiel, staand of hangend en eventueel met klemmen.

Plexiglas schermen horeca 

Plexiglas schermen in de horeca maken het mogelijk om veiliger te genieten in cafés en restaurants, ondanks corona. Zo kunnen mensen er even lekker uit en de eigenaar hoeft niet te veel aan ruimte in te leveren en daarmee aan omzet. Wij leveren plexiglas schermen met of zonder profiel, staand of hangend. Wilt u extra stijl toevoegen aan uw ruimte, kijk dan eens naar onze plexiglas schermen met houtprofiel: kunstzinnige schermen met uitgefreesd hout, die uw klanten en personeel op stijlvolle wijze beschermen. Een echte eyecatcher!

Schermen van plexiglas bestellen

Wilt u plexiglas schermen bestellen? Ga dan rechtstreeks naar het gewenste product en stel uw scherm samen met behulp van onze calculator. Uw scherm wordt speciaal voor u op maat gezaagd en spoedig bij u afgeleverd. Eventueel kunt u het ook komen afhalen. Heeft u vragen of verzoeken voor speciale bewerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

plexiglas coronascherm op maat

Scherm plexiglas upgraden

We zien steeds meer klanten die een kuchscherm hebben gekocht in het begin van corona, maar toen dachten dat het zou gaan om een tijdelijke oplossing. Dit zijn vaak goedkope plexiglas schermpjes, soms zelfs alleen plastic afscheidingen. Inmiddels zijn bedrijven en organisaties toe aan een nettere oplossing. Daarom komen ze bij ons voor een kwalitatief plexiglas scherm. Duurzaam en esthetisch.

Wij kunnen uw plexiglas scherm ook komen inmeten en monteren. Er zijn diverse klanten die u hiermee voor zijn gegaan met prachtige resultaten