Categorieën

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas schermen

Plexiglas schermen zijn populair. In strijd tegen virussen, maar ook als bijvoorbeeld kamerscheiding of terrasafscheiding. 

  • 25x sterker dan glas
  • Op maat te bestellen
  • Gebruik als kuchscherm of als afscheiding
  • voor kantoor, horeca, scholen etc.

plexiglas schermen eigenschappen

Plexiglas schermen worden gezien als dé vervangers voor glazen schermen dankzij een aantal prettige eigenschappen. Deze kunststof is super slagvast, licht van gewicht, nagenoeg onbreekbaar en goed te bewerken. Vanwege het sterke karakter wordt het veel ingezet voor toepassingen waar veiligheid een vereiste is. Plexiglas breekt namelijk veel minder snel dan glas.

spatscherm staand, bureau

Plexiglas schermen voor in de winkel 

Schermen om de verspreiding van virussen tegen te gaan worden vaak gemaakt van plexiglas. Waar personeel in direct contact staat met klanten bieden plexiglas schermen extra bescherming. Hoe groter het scherm, hoe kleiner de kans dat vrijgekomen druppels door hoesten en niezen overgaan van persoon op persoon. Onze plexiglas schermen hangen inmiddels door heel Nederland, van lokale winkeliers tot grote winkelketens zoals Jumbo en Etos.

Plexiglas schermen kantoor

Plexiglas schermen op kantoor maken het mogelijk om veiliger op locatie te werken. Hoe gezellig sommige Zoom of Microsoft Teams meetings ook zijn, het haalt het niet bij echt samenwerken op kantoor. De transparante schermen bij balies en tussen bureaus maken net wat meer menselijk contact mogelijk. De lichtdoorlatendheid maakt interactie op natuurlijke afstand weer mogelijk. Wij leveren plexiglas schermen los of in profiel, staand of hangend en eventueel met klemmen.

Plexiglas schermen horeca 

Wij leveren plexiglas horecaschermen met of zonder profiel, staand of hangend. Wilt u extra stijl toevoegen aan uw ruimte, kijk dan eens naar onze plexiglas schermen met houtprofiel: kunstzinnige schermen met uitgefreesd hout, die uw klanten en personeel op stijlvolle wijze beschermen. Een echte eyecatcher!

Afscheidingsscherm

Plexiglas schermen hoeven niet per definitie bedoeld te zijn als kuchscherm, maar kunnen ook worden ingezet als afscheidingswand of spatscherm in de keuken of badkamer.

Schermen van plexiglas bestellen

Wilt u plexiglas schermen bestellen? Ga dan rechtstreeks naar het gewenste product en stel uw scherm samen met behulp van onze calculator. Uw scherm wordt speciaal voor u op maat gezaagd en spoedig bij u afgeleverd. Eventueel kunt u het materiaal komen afhalen. Deze optie kiest u eenvoudig in de winkelwagen. Heeft u vragen of verzoeken voor speciale bewerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

plexiglas coronascherm op maat

Scherm plexiglas upgraden

We zien steeds meer klanten die in het verleden een scherm hebben gekocht, maar toen dachten dat het zou gaan om een tijdelijke oplossing. Dit zijn vaak goedkope plexiglas schermpjes, soms zelfs alleen plastic afscheidingen. Inmiddels kiezen sommige bedrijven en organisaties toe aan een nettere oplossing. Daarom komen ze bij ons voor een kwalitatief plexiglas scherm. Duurzaam en esthetisch.

Wij kunnen uw plexiglas scherm ook komen inmeten en monteren. Er zijn diverse klanten die u hiermee voor zijn gegaan met prachtige resultaten