Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kuchschermen

Bescherm uw medewerkers en klanten! Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas kuchschermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen, scholen & apotheken.

  • Div. preventieschermen ofwel kuchschermen
  • Voor horeca, kantoor, zorginstellingen etc.
  • Helder plexiglas
plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 3 mm

 81,00 per m2

Incl. BTW:  98,01 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Kuchscherm in profiel 100 x 200 cm

 187,40

Incl. BTW:  226,75

spatscherm op maat, in aluminium frame, horeca

Plexiglas kuchscherm horeca 100 x 180 cm

 99,00

Incl. BTW:  119,79

plexiglas klemmen, multifunctioneel

Plexiglas met klemmen – kuchscherm

 79,00 per m2

Incl. BTW:  95,59 per m2

spatscherm staand

Plexiglas baliescherm op maat

 89,00 per m2

Incl. BTW:  107,69 per m2

plexiglas spatscherm hangend, jumbo

Plexiglas kuchscherm hangend op maat

 75,00 per m2

Incl. BTW:  90,75 per m2

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Kuchscherm in profiel 100 x 100 cm

 115,00

Incl. BTW:  139,15

spatscherm in aluminium frame

Kuchscherm in profiel op maat

 135,00 per m2

Incl. BTW:  163,35 per m2

Spatscherm op maat, plexiglas met frame

Staand plexiglas kuchscherm met uitsparing

 99,00

Incl. BTW:  119,79

plexiglas klemmen, multifunctioneel

Plexiglas kuchscherm kantoor

 79,00 per m2

Incl. BTW:  95,59 per m2

spatscherm op maat, school

Plexiglas kuchscherm school

 79,00

Incl. BTW:  95,59

coronafilter pillar wit

Corona luchtreiniger

 1.799,00

Incl. BTW:  2.176,79

Corona luchtfilter, wit, receptie

Corona luchtfilter balie

 2.450,00

Incl. BTW:  2.964,50

Corona luchtfilter, wit, bureau

Corona luchtfilter bureau

 2.450,00

Incl. BTW:  2.964,50

Klemmen multifunctioneel

Plexiglas kuchscherm

Een kuchscherm is een afscheiding van plexiglas. Het doel is om te voorkomen dat een virus zich makkelijk kan verspreiden. Door het plaatsen van plexiglas schermen kan er op een veilige manier contact plaatsvinden tussen uw personeel en gasten of klanten.

Wij verkopen diverse kuchschermen ter preventie van de verspreiding van virussen. We verkopen producten speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld scholen, horeca en kantoren. Daarnaast kunt u bij ons kuchschermen bestellen die op allerlei locaties te gebruiken zijn. Ook kunt u bij ons 100% maatwerk laten verrichten. Dit betekent dat wij het plexiglas kuchscherm helemaal naar wens kunnen maken.

Preventiescherm

Deze platen staan ook wel bekend als preventieschermen. Het voordeel van plexiglas, is dat ze een barrière tussen personen vormen. De afstand voor aerosollen (fijne druppels welke vrijkomen bij o.a. hoesten en niezen) wordt vergroot omdat de directe contactlijn tussen twee of meerdere personen wordt doorbroken. De afmeting van het kuchscherm speelt hier onder andere een rol. Hoe groter het plexiglas, hoe kleiner de kans op verspreiding van virussen.

Om de afstand tussen tafels, bureaus en mensen te verkleinen bieden de kuchschermen een duurzame en kwalitatieve oplossing. Het transparante materiaal vormt een minimale belemmering van de doorkijk in uw horecazaak, kantoor, werkplaats of instelling creëren.

Kuchscherm voor balie

Plexiglas.nl verkoopt ook kuchschermen voor balies. Een plexiglas afscherming voor uw balie of werkplek is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s. U kunt dit stevige plexiglas baliescherm eenvoudig neerzetten als hygiëneafscherming tussen uw toonbank en de kassa. Het materiaal is 50% lichter én 25 keer sterker dan gewoon glas.

Plexiglas kuchscherm winkel

Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en kuchen van uw klanten te beperken, kunt u bij ook ons een plexiglas kuchscherm kopen ter bescherming van uw personeel welke in direct contact staat met uw klanten. Inmiddels hangen onze kuchschermen bijvoorbeeld bij de Jumbo en Etos. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas schermen.

Kuchscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas kuchscherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met alcohol of antistatische reiniger. Let bij het schoonmaken op het treffen van de van de juiste voorzorgsmaatregelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een antistatische kunststofreiniger speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Klemmen multifunctioneel

Montage

U kunt kiezen voor een hangend systeem, een scherm met klemmen, een baliescherm of een scherm in aluminium profiel. Al deze producten zijn op maat te bestellen.

Het is eventueel mogelijk om uw project te laten inmeten en monteren. Wij hebben een externe monteur die dit voor u kan doen. Na het inmeten kan hij advies geven over wat voor uw wensen en locatie geschikt materiaal is. Daarna kan hij de platen en eventuele nevenmaterialen bij ons op maat laten maken. Vervolgens wordt het geheel bij u gemonteerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kuchschermen op maat

Indien u een andere afmeting wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Wij maken het kuchscherm voor u geheel op maat in de gewenste afmeting met eventueel een uitsparing of gaten in de plaat. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op door te mailen naar klantenservice@plexiglas.nl of via het contactformulier op onze webshop. U mag uiteraard ook bellen naar 085-9020800.

Kuchscherm bestellen

Omdat alle kuchschermen speciaal gezaagd vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de schermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de schermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 – 9020800.