Spatscherm voor balie – Budget

Dit kuchscherm dient als afscherming op een balie of toonbank. In 3 verschillende maten verkrijgbaar.

 • Veilig en slagvast
 • Kleur: helder transparant
 • Dikte: 4 mm
 • Uitsparing: 15 cm hoog en 35-60 cm breed
Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

 • Keuze uit verschillende afmetingen
 • Uitsparing naar keuze
 • Direct te bestellen
 • Flexibel in grotere afmetingen
Op voorraad

Levering ca. 5 werkdagen

65,34

(Excl. BTW: 54,00)

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Chat met ons Contactformulier

Productinformatie

Technische informatie

Afmetingen 75 × 75 × 0.4 cm
Manufacturer

Corona producten

Kleur

helder

Scherpe randen verwijderen

Ja

Dikte

4 mm

Productie technologie

XT (geëxtrudeerd)

UV-beschermd

ja

Kraswerend

nee

Budget

Ja

Gebruik

Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Staand, Zorginstelling

Spatscherm balie of toonbank budget

Kleur: helder
Dikte:
4 mm
Maat voet:
30 x 15 cm (bxh)
Uitsparing: 
35-60 x 15 cm (bxh)

De budget balieschermen zijn goedkoper omdat u ons de mogelijkheid geeft om te kiezen welk precieze kunststof u ontvangt. Er is veel schaarste in de branche, waardoor wij van sommige materialen soms niet genoeg voorraad hebben. Meestal ontvangt u het baliescherm in plexiglas, maar doordat u ons de keuze en de vrijheid geeft om een alternatief materiaal te gebruiken, geven wij u de kans om minder te betalen. Het geleverde materiaal kan ook polycarbonaat zijn, wat zelfs een duurdere, meer slagvaste variant is. De uitstraling is exact hetzelfde.

Onze budget balieschermen zorgen voor veilig contact tussen medewerkers en klanten. Het plexiglas of polycarbonaat biedt de nodige bescherming tegen de overdracht van (corona)virussen. Door de plexiglas voeten kunt u het baliescherm op uw toonbank of balie plaatsen.

Dit baliescherm bestaat uit één kunststof hoofdplaat met een uitsparing van 15 cm hoog. Hieronder kunt u de papieren, legitimatie, briefpapier etc. doorgeven. De breedte van het scherm heeft invloed op de breedte van de uitsparing. Dit baliescherm is in drie verschillende afmetingen verkrijgbaar:

 • 75×50 cm (bxh)
 • 75×75 cm (bxh)
 • 100×75 cm (bxh)
 • 100×100 cm (bxh)

Het scherm van 75×75 cm heeft een uitsparing van 15 cm hoog en 35 cm breed. De schermen van 100×75 cm en 100×100 cm hebben een uitsparing van 15 cm hoog en 60 cm breed. Heeft u liever geen uitsparing? Klik dan bij bovenstaande vraag “Uitsparing?” de optie “Nee” aan.

Kwaliteit kunststof van uw balie spatscherm

De kunststof platen van Plexiglas.nl worden volgens DIN EN ISO 7823-2 getest en geproduceerd. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat het materiaal geen giftige materialen en zware metalen bevat die een risico kunnen inhouden voor uw gezondheid of het milieu. Het materiaal is onoplosbaar in water en valt niet onder gevaarlijke materialen. Onze balieschermen zijn voorzien van beschermfolie aan beide zijden van de plaat.

Plexiglas of polycarbonaat spatscherm schoonmaken

U kunt de kuchschermen schoonmaken met de plexiglas schoonmaakset. Deze set bevat een sprayflacon van 600 ml met Drizzle Blue SP20 schoonmaakspray en een speciaal ontwikkelde glasdoek. Deze schoonmaakset kan gebruikt worden op alle waterbestendige materialen en oppervlakken. Het is voornamelijk geschikt voor (plexi)glas, spiegels, kunststof, gelakte oppervlakken, keramiek en metaal.

Coronaschermen budget bestellen

Omdat alle kuchschermen op aanvraag worden gemaakt vervalt de standaard afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit wil zeggen dat u uw coronaschermen niet kunt retourneren. De regels omtrent de coronapreventie vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele aanpassingen hierin waardoor uw bestelde scherm niet meer voldoet, zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na voordat u bestelt. Bij vragen over de schermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 -9020800.

Andere suggesties…

plexiglas klemmen, multifunctioneel

Plexiglas spatscherm kantoor

 95,59 per m2

Excl. BTW:  79,00 per m2

spatscherm staand

Plexiglas baliescherm op maat

 107,69 per m2

Excl. BTW:  89,00 per m2

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel 100 x 200 cm

 226,75

Excl. BTW:  187,40

spatscherm hangend, jumbo

Plexiglas spatscherm hangend

 60,50

Excl. BTW:  50,00

Sample opvragen

Sample opvragen
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan