Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Om de hoeveel cm moet ik de profielen bevestigen?

U gaat aan de slag met het monteren van uw kanaalplaten. Dan is het prettig om duidelijk te hebben om de hoeveel centimeter de profielen vastgemaakt moeten worden, zodat de overkapping een stevig geheeld wordt!

Het bevestigen van kanaalplaten profielen

De profielen mogen in ieder geval niet meer dan 60 cm uit elkaar liggen om de stabiliteit van de overkapping te waarborgen. Bedenk dat de profielen het framewerk vormen van de kanaalplaten. Dit moet een stevige, stabiele basis worden. Afhankelijk van de afmetingen van de kanaalplaat bepaalt u hoeveel profielen u gaat plaatsen en wat de afstand wordt tussen deze profielen. U meet de breedte van de kanaalplaat op en deelt dit door het aantal gewenste profielen. Zo komt u uiteindelijk tot het aantal benodigde profielen met daartussen een soortgelijke afstand.

Indien u vragen heeft over het aantal profielen en de bevestigingsmaterialen die u nodig heeft voor uw kanaalplaten overkapping kunt u even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u precies uitleggen wat nodig is!

Bekijk ook eens onze montagevideo:

https://youtu.be/iJHr47xhspI

>