Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Plexiglas.nl als erkend leerbedrijf

31/03/2022

09:48

Wij zijn geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat jonge, enthousiaste studenten bij ons stage kunnen lopen. Wij hebben voldoende vakkennis in huis en vinden het belangrijk om dit over te kunnen brengen op de jongere generatie.

Als leerbedrijf zijn wij een onmisbare schakel tussen praktijk en onderwijs. Wij zijn een veilig leerbedrijf en maken tijd, ruimte en middelen vrij om studenten te kunnen begeleiden. De studenten kunnen praktijkervaring opdoen en krijgen zo de kans om uit te blinken in een bepaald vakgebied. Bovendien kunnen wij ook weer van hen leren! Ze hebben een frisse kijk op Plexiglas.nl en brengen actuele kennis en inzichten met zich mee. Dat houdt ons bedrijf dynamisch, actueel en scherp. Bij een wederzijdse positieve ervaring houden we ook graag het gesprek open voor doorgroeimogelijkheden en toekomstplannen.

Wij zijn trots op onze erkenning als leerbedrijf en hopen in de toekomst veel studenten te mogen begeleiden en enthousiast te maken voor ons vak! Dit is niet alleen belangrijk voor ons als bedrijf, maar ook voor de toekomst van het vakmanschap.

Wij zijn erkend leerbedrijf voor de opleidingen:

Ben jij een echte doener? En ben je enthousiast over ons bedrijf? Bekijk dan onze openstaande stageplaatsen en leerbanen op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl.

>