Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Omedi kiest voor voorzetramen

11/01/2023

12:25

Wist u al dat u ook bij Plexiglas.nl terecht kunt als zakelijke klant? Of het nu gaat om kant-en-klare producten, kunststof platen, grote oplagen of uitgebreide maatwerkprojecten – wij staan voor u klaar! Omedi ging u voor en installeerde op grote schaal voorzetramen in hun bedrijfspand.

Omedi voorzetramen

Omedi is een diagnostisch medisch adviescentrum. Kortom, een plek waar persoonlijk advies op maat wordt gegeven. Het centrum is gevestigd in een prachtige monumentale villa in Kesteren. Dit zorgt voor een huiselijke sfeer waar cliënten zich op hun gemak voelen.

De sfeer van een monumentaal pand heeft ook een keerzijde, namelijk dat u niet of nauwelijks iets mag aanpassen aan het uiterlijk van het pand. Het is namelijk een pand dat van algemeen belang is wegens de schoonheid, betekenis voor de wetenschap of de cultuurhistorische waarde.

Isoleren met een voorzetraam

Veel monumentale panden bevatten nog enkelglas of glas-in-lood ramen, zo ook het pand van Omedi. Dit zorgt voor slechte isolatie, kou en dus een hoge energierekening. Bovendien is dit slecht voor het milieu! Voor Omedi genoeg redenen om hier iets aan te willen doen. Omdat de aanblik van het pand onveranderd moet blijven, moesten zij op zoek gaan naar andere oplossingen dan dubbelglas. Door te kiezen voor voorzetramen, of eigenlijk achterzetramen, veranderden ze niets aan het uiterlijk van het pand en genieten ze nu volop van een warme werkruimte zonder tocht.

Alle voordelen op een rij:

  • Tot 50% minder warmteverlies via je ramen
  • Gemiddeld 20% minder stookkosten
  • Warmte én geluidsisolatie
  • Voordelig alternatief voor dubbelglas
  • Duurzamer dan dubbelglas (gaan gemiddeld 50 jaar mee)
  • Makkelijk te plaatsen en verwijderen door middel van clips of klittenband

Plexiglas.nl heeft voor Omedi alle voorzetramen ingemeten en op maat gemaakt. Omedi heeft het monteren van de voorzetramen zelf uitgevoerd en dat is ze alles meegevallen. Als alles op maat is gemaakt en alle benodigdheden in een pakket worden geleverd is het simpelweg een kwestie van doen. En dat heeft Omedi gedaan!

Wilt u ook zakelijke klant worden? Lees dan snel wat de voordelen van een zakelijk account zijn.

>