**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Corona luchtfilter balie

De corona luchtfilter ombouw voor receptie/balie plaatst u eenvoudig over de receptietafel of balie. Deze is erg geschikt voor bijvoorbeeld ontvangsthallen en loketten in ziekenhuizen, zorginstellingen of hotels. De corona luchtreinigers zijn door onderzoeksinstituut TNO gevalideerd als waardevol beschermingsmiddel omdat het HEPA H13 filter 99,95% van de luchtdeeltjes opneemt. Daardoor wordt de lucht constant gezuiverd.

Hoest- en niesdruppeltjes en nevel uit uitademingslucht worden hierdoor dus gefiltreerd. Dit is enorm geschikt om besmetting te voorkomen wanneer 1 van de aanwezige personen besmet zijn met het coronavirus.

Geschikt voor huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, apotheken, gemeentehuizen, hotels, tankstations, receptiebalies bij bedrijven, restaurants, pedicures, kappers, fysiotherapiepraktijken etc.

Afmeting (h x b x d): 1850 x 1205 x 547 mm
Materiaal ombouw: gefineerd multiplex
Kleur: wit

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 2.964,50 Excl. BTW: € 2.450,00
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:
Totale prijs: Incl. BTW: € 2.964,50 Excl. BTW: € 2.450,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Corona luchtfilter receptie/balie

Hoogte: 1850 mm
Breedte: 1205 mm
Diepte: 547 mm

Materiaal ombouw: gefineerd multiplex
Kleur: wit

De corona luchtfilter voor receptie of balie betreft een mobiele, modulaire ombouw. De corona luchtreiniger is in te zetten om bijvoorbeeld de lucht in ontvangsthallen te zuiveren. In de ombouw van het houten materiaal is een air cleaner verwerkt. Een air cleaner bezit een HEPA H13 filter. Een dergelijke filter zorgt ervoor dat bestandsdeeltjes worden gefilterd uit de lucht. Zo ook deeltjes die dragers zijn van (corona)virussen, veroorzaakt door bijvoorbeeld niezen, hoesten of simpelweg ademen. Door de filter wordt de lucht in de ruimte constant gezuiverd. Indien één van de aanwezigen besmet is met het coronavirus kunt u erop vertrouwen dat dit niet via de lucht bij u terechtkomt, waarmee besmetting wordt voorkomen.

Deze luchtreiniger is getest door TNO en gevalideerd als deugdelijk product tegen verspreiding van corona. Volgens de onderzoeksresultaten worden 99,95% van alle deeltjes (tot 0,3 μm) uit de lucht gefilterd.

De corona luchtfilter bevindt zich dus ín de balie-ombouw. In de ombouw zit een kastdeurtje welke u middels een greeploos, push-to-open systeem kunt openen. Vervolgens kunt u zelf erg makkelijk de filter bedienen. Eens per jaar vindt onderhoud plaats.

De corona luchtfilter is een effectief beschermingsmiddel voor medisch personeel werkzaam in de eerste lijn (huisartsen) en de tweede lijn (artsen, verpleegkundigen), maar ook geschikt voor zorgverleners elders (verzorgingshuizen, apotheken). Daarnaast is de oplossing zeer geschikt voor publiek toegankelijke plaatsen als gemeentehuizen, hotels, tankstations of receptiebalies bij bedrijven.

Geschikte locaties voor corona luchtreiniger receptie/balie

 • huisartsenpraktijk
 • ziekenhuizen
 • verzorgingshuizen
 • apotheken
 • gemeentehuizen
 • hotels
 • tankstations
 • receptiebalies
 • restaurants
 • pedicures
 • kappers
 • fysiotherapiepraktijk

Retourbeleid luchtfilters

Omdat alle luchtfilters op aanvraag worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de luchtfilters niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronapreventie vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde filter niet meer voldoet zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de luchtfilters kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

Extra informatie
Gebruik Corona luchtfilter, Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Zorginstelling
Kleur wit
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Corona luchtfilter balie
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

 • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

 • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

 • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.