Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Plexiglas balustrade

Een transparante balustrade geeft een strakke, moderne uitstraling aan uw vide. Plexiglas is enorm sterk en daarom een veilig materiaal voor het maken van een balustrade. Plexiglas is in verschillende tinten en diktes verkrijgbaar, u kunt de balustrade dus volledig naar wens laten maken!

Moderne balustrade van plexiglas

Een vide met een balustrade van plexiglas geeft een moderne uitstraling. Met de transparantie van het plaatmateriaal creëert u een ruimtelijk effect. We hebben ook klanten die al een balustrade van bijvoorbeeld hout hebben, maar hier plexiglas tegen aan maken voor de veiligheid van hun kinderen en/of huisdieren. Zo kan niets of niemand tussen de spijlen door glippen.

Voordelen van plexiglas voor een balustrade

Plexiglas is het meest geschikte materiaal voor het maken van een balustrade. Plexiglas is behoorlijk stevig. Het staat bekend als 25 keer sterker dan het traditionele glas dat we allemaal kennen. Daardoor is het slagvast. Deze kunststof zal nooit uiteenspatten en splinteren, er kan hooguit een ster of scheur in ontstaan. Dit is voor een balustrade natuurlijk enorm belangrijk. Daarnaast is plexiglas goed bewerkbaar, ook door de doe-het-zelver. U kunt met een ijzerboor zelf gaten in het plaatmateriaal boren om deze te bevestigen.

Plexiglas op maat kopen voor balustrade

De productiemedewerkers van Plexiglas.nl zagen het plexiglas speciaal voor u op maat. U kunt eventueel de gewenste afmetingen invoeren in de calculator die op elke product pagina weergegeven wordt. Wilt u alvast extra bewerkingen laten doen zoals boren, dan is het handig als u een offerte aanvraagt.

balustrade van plexiglas

Plexiglas kleuren en diktes voor uw balustrade

Wij hebben verschillende tinten en diktes plexiglas in ons assortiment. De diktes reiken van 2 mm tot 100 mm. Om er achter te komen welke dikte geschikt is raden we u aan om onze pagina ‘Welke dikte heb ik nodig voor mijn project’ te bekijken. Als kleurtint wordt bij een balustrade in de meeste gevallen gekozen voor helder plexiglas. Dit materiaal is helder & transparant en is qua doorkijk exact hetzelfde als traditioneel glas. Met een heldere, transparante balustrade geeft u een ruimtelijke uitstraling aan het interieur. Kiest u toch liever voor een andere look? Bekijk dan eens ons opalen, witte, zwarte of matte plexiglas. Om alle kleuren, tinten en soorten te bekijken kunt u even een kijkje nemen in ons plexiglas op maat assortiment. Wellicht past één van deze opties nog beter bij uw inrichting en/of uw wensen!

Plexiglas balustrade inmeten en monteren

Als u twijfelt over de maten van het plexiglas, wijze van bevestigen of andere zaken, is het eventueel mogelijk om gebruik te maken van onze inmeet- en monteerservice. De betreffende technicus maakt in overleg met u een afspraak. Zo weet u zeker dat uw project 100% zal slagen!

Heeft u nog vragen over het maken van een balustrade? Wij vinden het erg leuk om met u mee te denken. Plexiglas.nl is van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 902 08 00
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

-20%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 4 mm

 44,80 per m2

Incl. BTW:  54,21 per m2

-20%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 5 mm

 62,40 per m2

Incl. BTW:  75,50 per m2

-20%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 6 mm

 73,60 per m2

Incl. BTW:  89,06 per m2

-20%Massief polycarbonaat helder 8 mm

Polycarbonaat massief helder 8 mm

 93,60 per m2

Incl. BTW:  113,26 per m2

>