**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Overig

Al uw plexiglas, polycarbonaat, Trespa (HPL) en Dibond/Alucobond accessoires onder 1 dak. Denk aan toebehoren voor het reinigen van uw kunststoffen, het bewerken van uw kunststoffen en het bevestigen van uw kunststoffen. Al onze accessoires zijn gekeurd en van hoogwaardige kwaliteit.

Bevestigingsmateriaal kunststof

Bij bevestigingsmateriaal kunt u denken aan bijvoorbeeld denken aan profielen. Voor onze polycarbonaat kanaalplaten verkopen wij koppel-, tussen- en eindprofielen, maar daarnaast ook tape. Zo koopt u behalve alleen het polycarbonaat óók de accessoires hiervoor. Ook verkopen we bijvoorbeeld afstandshouders voor muurdecoratie op kunststof. Het assortiment voor het bevestigen van kunststof is sterk groeiend!

Schoonmaken van uw kunststof

Het goed onderhouden van uw kunststof plaatmateriaal en buizen is belangrijk. Plexiglas.nl heeft daarom diverse reinigings- en onderhoudsmiddelen in het assortiment. We verkopen bijvoorbeeld een speciale schoonmaakset voor het reinigen van plexiglas en ander kunststof. 

Bewerken van kunststof

Plexiglas is een krasgevoelige kunststof. Gelukkig zijn er zeer geschikte polijstmiddelen om het plexiglas weer snel glashelder te krijgen.

Ook diverse soorten lijmen ten behoeve van plexiglas kunt vinden bij ons kunststof bewerkingsmateriaal.