Plexiglas Sealer

Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

Foto Contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

23/07/2018

13:25

Geschreven door: 

Kimberley Zwiesereijn

Met deze Plexiglas Sealer kunt u uw kunststof platen aan allerlei verschillende materialen bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan het verlijmen van een kunststof plaat op hout, beton, staal of steen. Met de Plexiglas Sealer is ontzettend veel mogelijk!

Kunststof platen verlijmen met Plexiglas Sealer

Plexiglas Sealer is een verlijmings- en afdichtingsmiddel op basis van hybride polymeren. De Sealer combineert in één product de voordelen van onder andere montagelijm, RU-lijm, houtlijm, siliconenkit, acrylaat- en buthylrubberkit.

Plexiglas Sealer is een 1-component product met een zeer snelle uitharding. Daarnaast heeft de Plexiglas Sealer een uniek hechtingsvermogen. Plexiglas Sealer is UV-, schimmel- en bacteriebestendig. De Sealer hardt krimpvrij uit, weerstraat trillingen en is blijvend flexibel. U kunt het materiaal gemakkelijk overschilderen.

Plesiglas Sealer

Plexiglas Sealer in gebruik

De Plexiglas Sealer is op allerlei verschillende ondergronden te gebruiken, mits deze goed ontvet zijn. Daarnaast dient de ondergrond schoon, droog en draagkrachtig te zijn. De Plexiglas Sealer heeft zo’n uniek hechtingsvermogen, dat het op vrijwel alle ondergronden zal hechten zonder primer. Sterk poreuze (zuigende/open) ondergronden dienen van tevoren wel voorbehandeld te worden met een primer. Om goed te kunnen bepalen of uw ondergrond goed genoeg is voor het verlijmen met een kunststof plaat, raden wij u aan om vooraf een hechtingstest uit te voeren. De Plexiglas Sealer heeft een verwerkingstemperatuur van +5ºC tot +40ºC.

>