**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Tussenwand veranda

Een veranda, de plek om te ontspannen, even lekker in het zonnetje te zitten en te genieten van het mooie weer.
Om het hele jaar door van uw veranda of overkapping te kunnen genieten, ook bij slechter weer, kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van plexiglas. Door dit te doen kunt u de zijkanten van een veranda of overkapping dicht maken, zodat u niet bang hoeft te zijn dat het inregent.

Tussenwand Veranda

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?
Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Ook hecht kalk minder goed op plexiglas, waardoor er minder vaak en minder agressief schoongemaakt hoeft te worden. Hierdoor is plexiglas onderhoudsvrij.
  • Plexiglas is ook makkelijker schoon en minder statisch te maken. Waardoor er minder vaak gestoft hoeft te worden.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

Tussenwand Veranda2Plexiglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heldere plaat, omdat dit geen verschil geeft qua zicht met glas. Mocht u toch iets meer privacy willen hebben, dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de tinten opaal of gesatineerd.
Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden.
Om u toch een indicatie te geven:
Omdat het vaak over grotere oppervlakte gaat, is een vlakke plaat gewenst.
Uit ervaring van onze klanten is vaak 8mm een goede optie. Zoals u kunt zien op de foto’s.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren