Hulp nodig?

IMG_0437

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat zijn de kosten voor plexiglas of polycarbonaat?

Plexiglas en polycarbonaat prijs berekenen

De plexiglas en polycarbonaat platen op onze website hebben een prijs die bepaald wordt door de afmeting die u bestelt. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Wij hebben op de webshop een handige calculator geïnstalleerd, zodat u makkelijk kunt zien wat u gaat betalen voor uw plexiglas plaat of polycarbonaat plaat. U voert het gewenste formaat van de polycarbonaat of plexiglas plaat in en selecteert of u de scherpe randen wilt laten verwijderen en de hoeken wilt laten afronden. Aan de hand van deze calculator ziet u meteen wat de prijs zal zijn. Kijk bijvoorbeeld bij plexiglas helder 3 mm voor een voorbeeld.

Prijzen voor maatwerk plexiglas en polycarbonaat

Bij plexiglas.nl is het ook mogelijk om ander maatwerk uit te laten voeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het boren van gaten of het zagen van bepaalde vormen. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. U kunt de gewenste uitvoering door geven door een tekening met de juiste maten naar ons te sturen of ons telefonisch te benaderen. Tevens bent u van harte welkom bij ons bedrijf in Lienden. Wilt u langskomen om uw maatwerk te bespreken? Maak dan van te voren een afspraak.

>