Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Trespa® platen prijs

03/01/2023

09:40

Heeft u de keuze gemaakt voor Trespa®? Dan wilt u vast een kijkje nemen in onze Trespa® prijslijst.

Wat kost Trespa®?

De Trespa® prijs is afhankelijk van het type plaat en de productlijn. In het online assortiment van Plexiglas.nl vindt u Trespa® Izeon® platen. De prijs van Trespa® 6mm is € 559,98 exclusief BTW voor een volledige Izeon® plaat met de 3050×1530 mm. Inclusief BTW komt dit neer op € 677,58.

Wilt u een uitgebreidere Trespa® prijslijst? Dat wil zeggen inclusief Trespa® Meteon®, Trespa® Pura® en Trespa® Toplab®. Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice.

Bent u een zakelijke klant en wilt u grote oplagen bestellen? Dan bieden we ook staffelkortingen. Ook in dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U geeft uw wensen door en ontvangt vervolgens een passende offerte. Zodra u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag!

Prijs Trespa® per m2

Nu weten we de prijs per plaat, maar wat kost Trespa® per meter? Voor een Trespa® Izeon® plaat betaalt u bij Plexiglas.nl € 120,- exclusief BTW en € 145,20 inclusief BTW.

Een vierkante meter Trespa® wordt uit een plaat van 3050×1530 mm gefreesd – u ontvangt geen reststukken. Wilt u zelf aan de slag met Trespa®? Dat kan ook. Het bewerken van HPL of Trespa® is vergelijkbaar met het bewerken van hardhout. Dat betekent dat u hardstalen gereedschap dient te gebruiken. Tips nodig? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen over Trespa®.

Trespa® prijs bij maatwerk

Wilt u uw Trespa® plaat door ons op maat laten maken? Dan wordt de prijs een ander verhaal. U betaalt dan een meerprijs voor de bewerkingen. Voor een rechttoe rechtaan plaat geldt dit overigens niet. Maar wel voor speciaal freeswerk, denk aan bijzondere vormen, uitsparingen of boorgaten. Deze bewerkingen worden door onze specialisten uitgevoerd op de computergestuurde CNC-machine. De meerprijs is uiteraard afhankelijk van de intensiteit van de bewerkingen.

Wilt u een exacte maatwerk Trespa® prijs? Vraag dan een offerte aan via onze klantenservice. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Huismerk HPL plaat prijs

Naast Trespa® Izeon® verkopen wij HPL platen van ons huismerk. De prijs van deze platen ligt lager dan Trespa®. De HPL plaat prijs voor 6 mm is € 301,34 exclusief en € 364,62 inclusief BTW. Deze prijs geldt voor een hele plaat HPL met een maat van 3050×1300 mm. Dit komt neer op € 76,- per m2 exclusief BTW en € 91,96 inclusief BTW.

Calculator berekent Trespa® platen prijs

Om een snel beeld te krijgen van de HPL of Trespa® platen prijs, kunt u het beste naar het product zelf gaan. Hier vindt u rechtsboven onze handige calculator. U voert simpelweg de maten in die u nodig heeft en voilà – u heeft uw prijs! U kunt hier bovenop nog kiezen voor scherpe randen verwijderen (€ 1,50) of hoeken afronden (€3,50).

Zoals gezegd, is de prijs Trespa® afwijkend indien u bewerking wilt laten uitvoeren. In dat geval zult u contact op moeten nemen met onze klantenservice.

>