Kunststof H-profiel 300 cm

Het polycarbonaat koppelprofiel is ideaal voor het eenvoudig verbinden van diverse kunststof platen. Slagvast & UV-beschermd! Voor scheidingswanden en gevels.

  • Tint: helder
  • Materiaal: polycarbonaat
  • Zelfdovend
Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

  • Brandwerend
  • Slagvast
  • Eenvoudig te monteren
  • Geen waterdichtheidsgarantie
Wissen

11,62

(Excl. BTW: 9,60)

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Veelgestelde vragen Contactformulier

Andere suggesties…

Aluminium koppelprofiel met rubbers

Aluminium koppelprofiel op maat

 15,73 per m

Excl. BTW:  13,00 per m

polycarbonaat kanaalplaat helder
Eco-proofPlexiglas helder 3 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® helder 4 mm

 50,82 per m2

Excl. BTW:  42,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 4 mm

 68,97 per m2

Excl. BTW:  57,00 per m2

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Laat grote partijen frezen op de CNC-machine, kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting. Laat uw kunststof platen inmeten & monteren of plan een adviesgesprek. Voor zowel ZZP'ers als grotere bedrijven en organisaties!

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Bewerkingen
Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan

Productinformatie

Technische informatie

Tint

Helder

Materiaal

Polycarbonaat

Dikte

4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, 16 mm

Lengte

300 cm

UV-beschermd

ja

Brandklasse

B1

Karakteristiek kunststof H-profiel

Onze H-profielen zijn vervaardigd uit polycarbonaat. Dit is een heldere duurzame kunststof met een zeer hoge slagvastheid. Daarnaast is het H-koppelprofiel van kunststof aan beide kanten volledig UV-beschermd en brandwerend. Het polycarbonaat koppelprofiel wordt gebruikt om platen van plexiglas, massieve polycarbonaat platen en polycarbonaat kanaalplaten aan elkaar te verbinden. Het zorgt voor een vloeiende, bijna onzichtbare verbinding tussen de twee platen.

Koppelprofiel kunststof toepassing

De kunststof H-profielen zijn eenvoudig te monteren. De kunststof platen schuift er u er aan weerszijden zo in. Voor het verstevigen van de constructie, kunt u onze sprenglerschroeven gebruiken. Deze boort u in de ‘lege kamer’ van het H-koppelprofiel. De EPDM ring in deze schroeven zorgt voor een goede afdichting. Over het algemeen wordt het polycarbonaat koppelprofiel voor indoor toepassingen gebruikt, zoals scheidingswanden en het afdichting onder lichtstraten. Omdat het profiel UV-bestendig is, kan het ook buiten worden toegepast. Met name voor gevels. Indien u een overkapping van polycarbonaat kanaalplaten wilt verbinden met onze koppelprofiel kunststof is dit mogelijk, maar waterdichtheid is niet gegarandeerd. Wij raden aan om hiervoor onze aluminium koppelprofielen te gebruiken.

H-profiel kunststof 300 cm

Bij plexiglas.nl kunt u de kunststof H-profielen voor 5 verschillende plaatdiktes bestellen. We hebben H-profiel 4 mm, H-profiel 6 mm, H-profiel 8 mm, H-profiel 10 mm en H-profiel 16 mm. Het kunststof koppelprofiel wordt in een lengte van 300 cm geleverd. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste profiel? Neem contact op met onze klantenservice.

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample