Montageclips – set 4 stuks

Stevige montageclips met handig draaimechanisme, voor bijvoorbeeld uw voorzetraam of airco raamafdichting. Gemaakt van helder transparant plexiglas.

  • Bestel vanaf 4 stuks
  • Voor monteren voorzetraam of airco raamafdichting
  • Inclusief toebehoren: afstandsbussen en RVS bolkop schroeven
Lees meer over dit product
Op voorraad

Bezorgdatum: 8 - 13 dec

9,50

(Excl. BTW: 7,85)

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Contactformulier

Andere suggesties…

Eco-proofHoofdafbeelding voorzetraam met montageclips

Voorzetraam budget

 53,24 per m2

Excl. BTW:  44,00 per m2

Draainokken zwart en wit

Draainokken – set 4 stuks

 3,96

Excl. BTW:  3,27

Eco-proofVoorzetraam frame deluxe hoofdafbeelding

Voorzetraam frame Deluxe

 168,19 per m2

Excl. BTW:  139,00 per m2

Spaanplaatschroef 4,0 x 60 mm RVS-A2 - platkop

Spaanplaatschroef 4,0×60 mm – 12 stuks

 3,48

Excl. BTW:  2,88

Productinformatie

Technische informatie

Materiaal

Plexiglas

Tint

Helder

Eigenschappen montageclips

Deze montageclips zijn gemaakt van gelaserd plexiglas. U ontvangt behalve de clips zelf ook afstandsbussen en spaanplaat schroeven (bolkop RVS A2).

Deze montageclips zijn enorm populair voor voorzetramen en airco raamafdichtingen vanwege hun stijlvolle uitstraling. Veel bevestigingsmaterialen springen lelijk in het oog, maar dat geldt hier niet. Bovendien kunt u uw gemonteerde platen makkelijk weghalen, als u ze bijvoorbeeld wilt schoonmaken of tijdelijk niet gebruikt. U kunt de montageclips zien als draaiklemmetjes. Na montage kunt u platen eenvoudig verwijderen doordat u de clips kunt ‘wegdraaien’ van de afstandsbussen.

Afmetingen losse onderdelen

Clips

  • 4 mm dik
  • 12 mm lang
  • 6 mm breed

Afstandsbus

  • 6 mm dik
  • 12 mm breed

Schroef (bolkop)

  • 3 mm dik
  • 25 mm lang

Knevels, wartels of montageclips

Soms bestaat er wat verwarring, omdat er diverse benamingen zijn voor dit product. Behalve montageclips worden deze handige klemmetjes ook aangeduid als knevels of wartels. Wij noemen ze overal ‘montageclips’.

Gebruik voor voorzetraam

De montageclips worden het meest gebruikt voor voorzetramen en achterzetramen. Ze kunnen gebruikt worden voor zowel een voorzetraam zonder frame als voorzetramen met frame. Ook kunnen ze gebruikt worden bij voorzetramen met ronde vormen, zoals een stalraam. Als alternatief voor de clips kunt u ook kiezen voor klittenband of draainokken. Voor extra goede isolatie raden we aan om tevens isolatieband te gebruiken.

Gebruik voor airco raamafdichting

Waar u de kou in de winter buiten wilt houden, wilt u deze op warme dagen juist binnenhouden. Er zijn daarom steeds meer mensen die een airco met slang hebben, waarvoor een airco raamafdichting ontzettend handig is. Ook voor deze aircoschermen zijn de montageclips geschikt. Ook hier geldt dat klittenband of draainokken als alternatief gekozen kunnen worden.

Hoeveel montageclips voor mijn raam?

Er is geen vaste regel voor hoeveel montageclips u dient te gebruiken per strekkende meter. Wij hanteren gemiddeld 1 clip per 50 cm. Bij een raam van 100×100 cm gebruiken we dus 8 clips (2 aan elke zijde). We raden aan om bij een voorzetraam te kiezen voor minimaal 4 mm. De kant-en-klare voorzetramen in ons assortiment zijn dan ook 4 millimeter. Indien u bijvoorbeeld een dikte van 2 of 3 mm kiest is het verstandig om wat meer clips te gebruiken in verband met het risico op  doorbuigen.

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan