Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat afdak

Een afdak van polycarbonaat

Wilt u een nieuw afdak maken bij uw huis of garage, en bent u nu op zoek naar het sterkste materiaal dat hiervoor te krijgen is? Indien u een doorzichtig afdak wilt hebben raden wij u aan om hier panelen van polycarbonaat voor te kiezen. Dit is namelijk een materiaal dat perfect geschikt is om er een afdak van te maken. Het is materiaal dat er net zo uit ziet als gewoon glas, maar dat daarbij vele malen sterker is. Een kunststof afdak van polycarbonaat is daarom een perfecte keuze als u een afdak wilt hebben waarbij u er op wilt vertrouwen dat dit altijd in de perfecte kwaliteit blijft.

Een polycarbonaat afdak maken

Wat heeft u allemaal nodig bij het maken van een afdak? Naast materiaal om glasplaten in vast te kunnen houden heeft u natuurlijk glas nodig. Glas dat sterk is, dat de weersomstandigheden kan weerstaan en dat er daarbij ook nog eens mooi uitziet. U kunt hier gewoon glas voor nemen, maar we raden u aan om juist een polycarbonaat afdak te maken. Een polycarbonaat afdak kopen doet u heel eenvoudig bij Plexiglas.nl. Samen met u bekijken we wat er allemaal mogelijk is met dit materiaal en wat u allemaal voor uw specifieke afdak nodig heeft.

Wilt u een polycarbonaat afdak kopen?

Voor een perfect polycarbonaat afdak kunt u altijd even contact opnemen met ons. We hebben een handig contactformulier op onze website staan, waarmee u direct al uw vragen op ons af kunt vuren. Natuurlijk kunt u hier ook altijd even over bellen of mailen. We horen graag wat uw wensen zijn en gaan dan bekijken hoe wij deze uit kunnen laten komen. U zult dan zien dat het mogelijk is om een afdak van polycarbonaat te maken dat er prachtig uitziet. Een polycarbonaat afdak kopen bij de specialisten op dit gebied? In dat geval horen wij graag van u!

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 10 mm

 174,24 per m2

Excl. BTW:  144,00 per m2

-10%polycarbonaat smoke grijs

Polycarbonaat smoke grijs 5 mm

 84,94 per m2

Excl. BTW:  70,20 per m2

-30%polycarbonaat brons

Polycarbonaat brons 6 mm

 78,77 per m2

Excl. BTW:  65,10 per m2

-10%polycarbonaat smoke grijs

Polycarbonaat smoke grijs 6 mm

 101,28 per m2

Excl. BTW:  83,70 per m2