**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Wat is de levertijd?

Levertijd kunststof platen

Bij het plaatsen van een bestelling ziet u datum waarop we het betreffende product kunnen leveren. Dit is áltijd de uiterste datum. Er bestaat een mogelijkheid dat de bestelling al voor deze datum wordt geleverd. Mocht dit lastig voor u zijn kunt u het best even bellen of mailen met de klantenservice.

Bij sommige producten heeft u 2 keuzes:

Optie 1: Voor 12.00 besteld, morgen in huis - € 19.00 (ex. BTW) verzendkosten

Ten eerste kunt u kiezen voor de optie ‘Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis’. Als u ná 12.00 uur ’s middags bestelt en deze optie kiest, krijgt u het pakket niet morgen maar overmorgen. Voor de optie vandaag besteld morgen in huis betaalt u € 15.00 (ex. BTW).

Optie 2: Een latere leverdatum - € 9.00 verzendkosten

De optie waar een latere leverdatum bij vermeld staat. Deze datum is altijd een uiterlijke leverdatum, het pakket kan dus al eerder komen. Als u gaat voor deze tweede keuze betaalt u géén verzendkosten.

Let op: Houdt u er rekening mee dat wij de leverdagen niet 100% kunnen garanderen. Het is enorm druk bij ons waardoor er soms enige vertraging kan optreden in de productie. Wij werken bovendien samen met een externe transporteur: Chatoorang Logistics. Vooral bij levering van bestellingen in België is er de afgelopen weken wat oponthoud geweest omdat de transport soms wordt tegengehouden vanwege corona. Bij bestellingen die op de Waddeneilanden bezorgd moeten worden, kan het zijn dat de levertijd 5 werkdagen langer is dan de afgesproken datum. Dit geldt ook als u voor de eerste optie heeft gekozen, ‘voor 12.00 uur besteld morgen in huis’. Houdt u hier rekening mee wanneer u uw bestelling plaatst. Daarnaast hanteren we een toeslag omdat ons transportbedrijf de bestelling moet overdragen aan een 2e transportbedrijf.Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Gratis levering kunststof 

Boven € 250.00 ontvangt u uw bestelling met kunststof platen helemaal gratis! 

Bezorging van kunststof in Nederland & België

Wij kunnen alle bestellingen in zowel Nederland als België bezorgen.

Ook kunt u bij het plaatsen van uw bestelling aangeven waar de chauffeur uw pakket moet laten wanneer er niemand aanwezig is op het doorgegeven adres. Dit invoerveld is verplicht. Dit is echter wel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of schade. Indien u wenst dat het pakket ergens anders dan de genoemde opties moet worden neergelegd, kunt u zit in het onderste veld aangeven.

Track & Trace

Wanneer wij uw pakket meegeven aan onze transporteur ontvangt u een e-mail. Het is gebruikelijk dat de pakketten de dag erna tussen 08.00 uur en 18.00 uur worden bezorgd. Op de dag van de levering ontvangt u van onze externe transporteur, Chatoorang Logistics een sms en een mail met een track & trace, waarop u de status van uw bestelling kunt volgen.

Voor een meerprijs van €1,75 excl. BTW kunt u ervoor kiezen dat onze transporteur 1 uur voor levering telefonisch contact met u opneemt. 

Pakketten klaar voor verzending