Trespa® Izeon® RAL 7016 antraciet grijs 6 mm | op maat | enkelzijdig

Op aanvraag

Totale prijs

120,00

Incl. BTW: 145,20

De HPL plaat van Trespa® Izeon® is enkelzijdig antraciet grijs van kleur, heeft een matte uitstraling en door de EB2-technologie is de toplaag ontzettend sterk. Hierdoor is de plaat ongevoelig voor weersinvloeden en perfect voor uw exterieur!

  • Kleurvast
  • Slagvast
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te bewerken

U kunt Trespa® Izeon® RAL 7016 antraciet grijs op maat laten maken. Vraag een offerte aan indien u bijzondere wensen heeft voor bewerkingen. Twijfelt u over de kleur? Vraag een sample aan.

Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

  • Kleurvast
  • Duurzaam
  • Ijzersterk
  • Ontzettend hard

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Veelgestelde vragen Contactformulier

Andere suggesties…

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Laat grote partijen frezen op de CNC-machine, kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting. Laat uw kunststof platen inmeten & monteren of plan een adviesgesprek. Voor zowel ZZP'ers als grotere bedrijven en organisaties!

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Bewerkingen
Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan

Productinformatie

Technische informatie

Product

Plaatmateriaal

Materiaal

Trespa®

Kleur

RAL 7016 – Antracietgrijs

Dikte

6 mm

Afmeting

Op maat

Type

Enkelzijdig

UV-beschermd

Ja

Gewicht

8,4 kg/m²

Garantie

10 jaar

Trespa® Izeon® RAL 7016

Trespa® RAL 7016 antracietgrijs is een van de meest populaire RAL kleuren. De kleur wordt steeds vaker gekozen voor het verven van bijvoorbeeld buitenmuren. Hier sluiten deze volkernplaten in dezelfde RAL kleur mooi op aan. De kleur is uitstekend geschikt voor een chique en moderne woning.

Karakteristiek van Trespa® Izeon® antracietgrijs

De manier waarop Trespa® Izeon® RAL 7016 platen zijn vervaardigd, maakt ze ijzersterk en waterdicht. De platen bevatten een kern van houtvezels geïmpregneerd met melaminehars en worden onder hoge druk en hoge temperatuur samengeperst. Middels een EBC-technologie wordt er een extreem harde toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt ervoor dat de platen zowat onderhoudsvrij, krasvrij en duurzaam zijn.

Waar kan ik Trespa® Izeon RAL 7016 voor gebruiken?

De Izeon® platen worden vooral voor buitentoepassingen gebruikt. Denk hierbij aan simpel gevelbekleding zoals een dakkapel of boeiboord. Bij Trespa® worden de platen in een Florida klimaat getest waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Daarmee zeggen wij niet dat de platen absoluut niet voor binnen te gebruiken zijn. Sterker nog, wij horen steeds van klanten dat zij de platen binnenshuis gebruiken. Wilt u uw huis een nieuwe uitstraling geven? Dat kunt u doen door middel van onze Trespa® RAL 7016 platen te gebruiken voor uw gevelbekleding of een mooi donker wandje binnen.

Izeon® antraciet grijs op maat

Wij hebben volle platen van 3050 x 1530 x 6 mm in ons assortiment. Zij hebben een matte uitstraling en zijn enkelzijdig in RAL 7016 gekleurd. Mocht u voor uw klus een afwijkende afmeting nodig hebben, kunt u de gewenste maten in de calculator ingeven.

Bevestigen van Trespa® HPL platen grijs

Voor het monteren van de HPL platen kunt u kiezen uit twee methodes, namelijk verlijmen of vastdraaien met schroeven. De meest onzichtbare manier is met lijm. Hiervoor hebben wij 2 soorten in onze webshop. De Plexiglas Bonder raden wij aan voor simpel lijmwerk, van bijvoorbeeld 2 platen. Mocht u een groot oppervlak willen bekleden en verlijmen, raden wij de MS Panelbonding Large HPL aan. Wilt u de Izeon® platen bevestigen met schroeven? Dan kunt u hiervoor onze HPL schroeven antracietgrijs gebruiken. Deze schroeven zijn perfect voor buitentoepassingen en gaan jarenlang mee. Voordat u met de schroeven aan de slag gaat is het verstandig om gaten voor te boren in de Trespa® platen. Houd ook rekening met dilatatie en ventilatie. Trespa® heeft ruimte nodig omdat het kan gaan werken. Op onze Trespa® Izeon® pagina vindt u hier meer informatie over.

RAL 7016 Trespa® Izeon® plaat bewerken

Ondanks dat de platen zo hard en zwaar zijn, zijn ze redelijk makkelijk te bewerken. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Denk hierbij aan zagen, boren of frezen. En zelfs verven of beletteren is mogelijk op Trespa®. Het belangrijkste is dat u het juiste gereedschap gebruikt. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Schoonmaken van Izeon® antracietgrijs

Omdat de grijze sandwichplaat van een speciale toplaag is voorzien, vraagt het om minimale onderhoud. Het schoonmaken van een plaat gaat prima met water en een spons, borstel of doek. Let er wel op dat het geen schuurspons is. Hierdoor kunnen namelijk matte plekken achterblijven. Wilt u graag een schoonmaakmiddel gebruiken? Gebruik dan onze kunststofreiniger of de Pro Cleaner.

Technische informatie