Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Polycarbonaat geluidswal

Er komen steeds meer wegen bij. Daardoor worden er ook steeds meer geluidsschermen geplaatst om het geluid te beperken. Bent u onderdeel van een project van nieuwe geluidswallen? Dan weet u dat de meeste geluidswallen gemaakt worden van veiligheidsglas. Een nadeel hiervan is dat het materiaal erg zwaar en niet volledig onbreekbaar is. Polycarbonaat is een meer duurzame optie voor geluidsschermen.

Geluidswal

Polycarbonaat voor geluidswal op maat laten maken

Plexiglas.nl verkoopt polycarbonaat op maat. Deze kunststof wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld polycarbonaat overkappingen, dierenverblijven, achterzetramen of voorzetramen. Bij ons koopt u dus de platen die u kunt gebruiken voor de geluidswal. Veel klanten kopen bij ons polycarbonaat platen voor een geluidswal als vervanger van kapotte ruiten.

Geluidswal van polycarbonaat

Een geluidswal langs de (snel)weg kan goed gemaakt worden van polycarbonaat. Het materiaal is hier stevig genoeg voor. Polycarbonaat is namelijk niet alleen lichter, maar ook zo’n 250 keer zo sterk als gewoon glas. Dit, in combinatie met de slagvastheid, maakt het materiaal nagenoeg onbreekbaar.

Ons polycarbonaat is brandvertragend, wat het extra veilig maakt langs de snelweg. Daarnaast is deze kunststof zowel UV-bestendig als weerbestendig. Dit zorgt ervoor dat de kunststof niet zal verweren of vergelen.

Geluidswal2Verschillende tinten polycarbonaat voor geluidswal

Wij hebben verschillende tinten van de kunststof polycarbonaat in ons assortiment. Ons heldere polycarbonaat is volledig transparant en lijkt exact op gewoon glas. Zo gaat het zicht langs de snelweg niet verloren. Deze heldere polycarbonaat platen worden het meest gebruikt als geluidswal. Daarnaast kunt u kiezen uit opaal, brons of smoke grijs polycarbonaat. Deze platen hebben elk een kleurtint. Ze hebben wel een lichtdoorlaat en zijn niet 100% dekkend.

Polycarbonaat geluidswal maken

De benodigde dikte voor een geluidswal van polycarbonaat is afhankelijk van de grootte die elke plaat moet hebben. Ook de wijze van bevestigen kan een rol spelen. Omdat het bij een geluidswal vaak om grote afmetingen gaat, is een stevige plaat gewenst. In de meeste gevallen is een dikte van 12 of 15 mm een geschikte optie. Voor meer informatie of advies hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Heeft u vragen over polycarbonaat voor een geluidswal, of over de kunststof zelf? Wij denken graag met u mee. Onze klantenservice medewerkers zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking of toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

-20%Massief polycarbonaat helder 8 mm

Polycarbonaat massief helder 8 mm

 93,60 per m2

Incl. BTW:  113,26 per m2

-20%polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 10 mm

 127,20 per m2

Incl. BTW:  153,91 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 12 mm

 193,00 per m2

Incl. BTW:  233,53 per m2

polycarbonaat massief helder

Polycarbonaat massief helder 15 mm

 239,00 per m2

Incl. BTW:  289,19 per m2

>